Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Čistý, ale že naozaj čistý debil!!!
Tak po novom sa tréneri nepripravujú na samotný tím, ale na štadión, na ktorom sa bude hrať :D ja neviem, toto je ako počúvať človeka, čo utiekol z Pezinku.
Ja už radšej svoje názory prezentovať nejdem. Zase by ma niekto sfúkol , že sa opúšťam 😁
Hráči Bilbaa 2 týdny studovali útroby olympijského stadionu a teď musí začít študovat plány NC.. 😁 aby náhodou nevlezli do špatné šatny nebo co..😁😁 to je vůůůl, znehodnocení soutěže.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Súťaž znehodnocuje iba taký idiot ako on svojimi primitívnymi drístami. Podľa neho asi hráči s vedením Bilbaa zablúdia na SCN a nestihnú nastúpiť na zápas. To je čistý primitív.
Hodil by sa do našej vlády.
No niet sa čo diviť. Veď brány budú svietiť na bielo, osvetlenie do žlta, bude chýbať atletická dráha, trávnik bude hybridný, kabína vonia maľovkou, lopta bude guľatá, cesta do kabín možno kratšia, doprava na štadión lepšia a čo ja viem čo ešte bude pre Barcu výhoda... 😂😂😂Idiot z Madridu už fakt nevie, čo by tliachal.
Valverde tym padom asi trenuje chranenu dielnu a natrenovat musia aj prechod zo satne na ihrisko :D To su take probnlemy timu ktory nema reprezentantov mozu 2 tyzdne trenovat na zapas s nami my budeme radi ked budeme mat tri treningy pred tym zapasom :D