to hej, ale 2x lacnejsi ako Alvarez je tiez z nejakeho dovodu...Kane je zaruka golov, ale dat v nasej situacii cca 65 mega za hraca, ktory sa bude rok adaptovat na jazyk, kulturu, ligu, nas futbal a potom bude mat 34-35 rokov...Ak pride urcite nam pomoze, ale nebudem to obhajovat tak ako prichod Lewyho pred rokmi, ked sme uchmatli v podstate jedineho dostupneho top skuseneho strikera na trhu, lebo sme budovali este neskuseny tim s vekovym priemerom chlapca s pubertalnymi vyrazkami. Mne osobne sa Alvarez paci aj futbalovo aj "ludsky", mat v time vitaza MS prinasa nepopieratelnu kvalitu a skusenosti, adaptovat by sa mohol rychlo a myslim, ze by tam bola aj osobna motivacia navyse, ked hra s Leom v repre. Odhliadnuc od toho, ze si ho na 99% nebudeme moct dovolit mam iba obavu z toho, ze nakupy na trase Atletico Madrid-Barca nam malokedy pomohli...
Nezdá s mi, že by sa v Nemecku rok "adaptoval" na jazyk kultúru ligu, či ich futbal. A ak by sa rovnako musel "adaptovať" u nás (dať v prvej sezóne v 32 zápasoch kvôli adaptácii "len" 36 gólov), nemal by som s tým žiaden problém a myslím že asi málokto...
jasne, aj Luis Diaz sa u nich zjavne adaptuje velmi dobre a rychlo. Kiezby to tak bolo, ze prenesieme hraca z inej ligy k nam a ukaze formu zo svojho klubu, ale tych hracov, ktori k nam prisli a ziarili od prvej sezony neni myslim tak vela. U Kanea hra bohuzial v neprospech jeho vek, lebo nemozme ocakavat, ze sa u nas dostane do primetimeu v 35 rokoch. Ako pisem vyssie urcite by nam pomohol, otazke je len pomer cost / benefit, ked ho mame kupit na 2-3 roky za cca 65 mega.
Za tie peniaze najlepšia možnosť, možno ešte Guirassy ako plán B. Okamžitá kvalita, záruka gólov a v situácií keď by sa nám zišlo kúpiť Rashforda na trvalo a potrebujeme kvalitného stopéra si nemôžme dovoliť vyhodiť 100m+ plus za mladý hrot ktorý sa nemusí ani uchytiť, detto takú blbosť ako Alvarez. Po Kaneovi by sa mohol skúsiť Samu Omorodion ak sa ukáže ako kvalita aj mimo Portugalska.
Si myslim, ze na Rashforda aj Kanea urcite nebudu prachy ako pises. Mohli by byt aspon na Rashforda, ktory dokaze zahrat aj hrot. A nejaky obranca z vypredaja / zadarmo...
Ten vek určite by mohol mať nižší, ale ak by bol mladší tak hráč v jeho kvalite by stal pre nás astronomicku sumu. Kane nie je žiaden karnevalovy Brazílčan čo po 30tke futbal už ma na háku. Je to super profesionál čo sa o seba stara, ten bude klepať góly tak ako shearer minimálne ešte 3-4 roky ak nie viac.
Momentálne okrem hallanda a mbappeho lepší stredový útočník nie je a to že už je trochu vo veku, tak čo už..
ak by sa dalo speňažiť ferrana aspoň za 50 a zobrať kana za tých 60-65 ani sekundu by som neváhal.
Ako píše Jack, alvarez je totálna blbosť aj keď ako hráča ho mám rad.
Ferran je stále mladý a koho budeš mít jako náhradu? Prodáš frajera, co ok, není extra produktivní, ale nevadí mu leštit lávku a hlavně maká a jezdí po prdeli a je super náhrada. Když má dobrej den ,tak mu to i střílí. Mít 2-3 útočníky do základu, klidně souhlasím s prodejem, takhle ne
Presne tak, potrebujeme novy hrot a po sezone nechame odist oboch? zohnat prachy na noveho strikera bude veleproblem ktokolvek nim bude. Ale pustit Lewu a predat Ferrana je trochu samovrazedny krok do novej sezony.
Hráča ktorý bude jazdiť po prdeli a leštiť lávku sa dá zohnať aj za 5-10m respektíve niekoho z kantery. Jazdic po prdeli ktorého sa dá speňažiť za 65m (ak je to pravda) je trochu pridrahý spas.. nevravim že to je ideálny scenár, ale úplne na zahodenie tiež nie je. Ma to aj plusy aj mínusy, podľa mňa je tam ale viac plusov.
Příští rok 33 let. Jako jo, teď je dobrej ale myslím, že už to bude jen a jen horší. Pak to bude jako s Lewandovskim. To radši prodat v létě Lewu, něco za něho utržit a příští rok si připlatit
Vy by ste chceli len každého predávať, Lewu, Torresa, Christensena. Kto bude reálne hrať? Sa zobuďte, ak chceme hrať o tituly, nikto nesmie odísť, práve naopak. Treba posilu hlavne do obrany. Kane za 65 miliónov je už na hrane, ale určite veľmi solídna možnosť na cca 3 sezóny a záruka gólov.
Momentálne okrem hallanda a mbappeho lepší stredový útočník nie je a to že už je trochu vo veku, tak čo už..
ak by sa dalo speňažiť ferrana aspoň za 50 a zobrať kana za tých 60-65 ani sekundu by som neváhal.
Ako píše Jack, alvarez je totálna blbosť aj keď ako hráča ho mám rad.