to bolo z opacnej strany kde hral skor z lavej zadnej casti by som to tipol na erica, balde mozno martin. Velmi ma to zaujalo pretoze to bolo pre mna velmi necakane a parfektne len som nezaregistroval kto to bol
Ladinho neviem ja som to pozeral ces net cez mobil hrozne zle som to videl
pepo dakujem ak to bol eric tak klobuk dole na to ze je obranca ma velky prehlad a skvele prihravky 👍
Prvy zapas na Nou Campe a nechapem, ako tam vacsina fans sedi vacsinu casu ako v divadle:) Nasi zatial celkom slusny vykon, ale Bilbao vie hrat futbal a ak budeme vpredu aj nadalej tak lahkovazne zakoncovat akcie mozeme na to doplatit. Nastastie Unai Simon nema najlepsi den.
Eric Garcia zreje ako vino, ci uz ako pravy obranca alebo stoper, aj dnes na DM velmi dobry vykon. Skoda, ze Lamine nema tah na branu ako Fermin (alebo Messi), inak by bol nezastavitelny.
Niečo podobne som chcel napísať aj ja. Neskutočný progres!
Z totálneho outsidera zrelého na predaj sa stal jeden z kľúčových hráčov, schopný hrat na viacerých pozíciách. Veľmi mu fandím a dúfam že bude progresovat ešte viac!
pepo dakujem ak to bol eric tak klobuk dole na to ze je obranca ma velky prehlad a skvele prihravky 👍
Z totálneho outsidera zrelého na predaj sa stal jeden z kľúčových hráčov, schopný hrat na viacerých pozíciách. Veľmi mu fandím a dúfam že bude progresovat ešte viac!