Nevadí jedeme dále ❤️ Jinak kdyby bylo na mě Arauja už nepostavím snad nikdy. Jsem na 100% přesvědčený že i Martin by na stoperovy podal lepší výkon. Minimálně by jsme nehráli polovinu zápasu v 10 že 🙂
Když to shrnu, je nutné kvalitní hrot , dnešek garcia úplně mimo, De Jong taktéž není to tvůrce hry , fermin neni co dodat dneska šílený, záloha nefungovala proto nefungoval vůbec útok , je třeba dalšího tvůrce hry jako je pedri na lavičku
Škoda, že Araujo zase zabudol mozog v šatni, Ferran potvrdil, že klinické zakončenie nie je jeho silná stránka a Koundé, že je totálne z formy. Treba to hodiť za hlavu ak sa dá, lebo nás čaká v sobotu Alavés a potom extrémne nabitý december - Atlético, Betis, Frankfurt, Osasuna a Villareal.
Araujo už nie je ten hráč spred 2 rokov. A pravdepodobne ním už nikdy nebude. Koundé je úplne mimo a Cubarsi tento rok sklamal. Osobne tejto obrane vôbec neverím a bol by som rád, keby sme získali záložníkov svetovej kvality. Takto zrejme nič nevyhráme túto sezónu...
Myslím si že na Cubarsiho výkonech se podepisuje hlavně to že vedle sebe nemá leadera v obraně jakým byl Inigo. Chlapcovi je teprve 18, nemůžeme po něm chtít ať vede obranu Barcy, na to by tam měli být jiní, bohužel nejsou.
Araujo může hrát tak maax ligu, ale na velký zápasy nemá vůbec hlavu. Dodělal zápas s PSG před 2 roky, minulou sezónu mus tačilo jen pár minut, aby se kvůli němu nepostoupilo do finále a teď zase tohle. Prodat a koupit pořádný stopera, což se mělo řešit po odchodě Iniga
Moje slová na Cubarsiho netreba brať ako veľkú kritiku. Viem, že je mladý. Je možné, že jeho výkon v minulosti pramenil od spolupráci s Iñigom, no nič to nemení na tom, že naša terajšia obrana je totálna katastrofa. Nemôžeme predsa byť závislí na jednom obrancovi. Nie ak máme veľké ciele. A súhlasím s Ihsahnom, Araujo nemá potrebnú kvalitu, aby čelil najväčším mužstvám v Lige Majstrov.
A JanP. Po prvé, nauč sa komunikovať s ľuďmi, nikto nie je povinný znášať tvojej reakcie. Po druhé, jediná podstatná vec je fakt, že to naši obrancovia nezvládajú, nie prečo to nezvládajú. Po tretie, občas mám dojem, že si niektorí myslia, že Iñigo bol jediný dôvod, prečo naša obranná bola minulu sezónu pevná. Je to vynikajúci obranca, ale odtiaľ potiaľ.
Ihsahn jo malo sa to riesit, ale neboli prachy, mali sme problem s registraciami a mozeme byt radi, ze prisiel aspom Rashford na hostovanie a kupil sa Garcia. Vsetci vieme, co by sme potrebovali...
To RoAd, myslím, že na úroveň těchto diskuzí tady, komunikuji nadstandardně. Pokud Ti nevoní, že někdo s Tebou nesouhlasí, hold, to tak někdy je, vždy máš volbu tady nechodit, napsat či nereagovat.... K obraně, za mne a už jsem to tady psal x krát... při to našem systému to není o 4 chlapec v obran. linii .... A to celé nam nefunguje....z různých důvodů... ;-)
Asi potom nesúhlasíme v tom, čo je minimálny štandard. 😉 Mne určite nevadí, keď niekto so mnou nesúhlasí. Cubarsi včera nezvládal určite situácie, na ktoré nemá vek žiaden vplyv. Ja som ale za posledné roky na tomto fóre pochopil, že veľa ľudí tu má tendenciu brániť svojich obľúbencov. Ja mám Cubarsiho rád, ale my potrebujeme niekoho, kdo to bude ihneď zvládať. Namiesto vyhovárania sa na vek a čakania, kedy vyrastie a bude mať skúsenosti, treba priniesť niekoho, kto nás pokryje vzadu počas tejto sezóny. Práve pri tom systéme, ktorý máme a ktorý môže byť veľmi účinný.
První poločas ukázal náš největší problém a to je intenzita. V LM bez ní nemůžeš porážet velké týmy a bylo to do očí bijící. Tým není schopen hrát v takové intenzitě jako v minulé sezóně a výkony šli hodně dolů.
Musí prostě na tréningu zase máknout a žrát trávu jinak se můžou s LM rozloučit velmi brzo. Laporta by se měl naopak zaměřit na to, aby začal do týmu přivádět hráče, kteří tento fotbal dokážou hrát a né slečinky s technikou. Chelsea nás prostě fyzicky úplně přejela.
Tiez som si kedysi myslel, ze je to profilom hracom, ktory mame, ale minuly rok nase slecinky ukazali, ze vedia dost dobre konkurovat aj fyzickym timom. Takze asi ano je to skor o tom zacat viac makat a zvyknut si opat chodit do osobnych subojov. Takeho Frenkieho som tuto sezonu nevidel ani nepamatam odobrat niekomu osobnym subojom loptu, minuly rok bola jeho defenzivna praca na uplne inej urovni, chodil do tych subojov a to bol este bojazlivy po zraneni clenka.
Musí prostě na tréningu zase máknout a žrát trávu jinak se můžou s LM rozloučit velmi brzo. Laporta by se měl naopak zaměřit na to, aby začal do týmu přivádět hráče, kteří tento fotbal dokážou hrát a né slečinky s technikou. Chelsea nás prostě fyzicky úplně přejela.