Na tom zápase som bol osobne. Na hotel sme prišli ráno o piatej. Ani neviem s kým som sa po ceste domov bozkával. Ráno som si kúpil všetky noviny v stánku. Dodnes mi visia tie titulky na stene. V utorok sme sa vrátili a ešte v nedeľu som fúkol 2,5.
V piatok som bol vo Viedni na služobke. A kolegovi z Rakúska zazvonil telefón. Sa niečo rozprávali a sa ma pýta - Nechceš ísť na El Clasico? Kamoš má agentúru a vypadli mu dvaja ľudia. Ja nemôžem. Ja že kedy? Zajtra. Noboha. Volal som žene. Chceme ísť zajtra do Barcelony na Real Madrid? Jasné! Tak ok. Ešte som sa opýtal. Veď počkaj, čo to bude stáť? Že 500,- eur na osobu. Letenka, ubytovanie na 3 noci vo 4* a vstupenka na zápas. Tak teda poďme. Prespal som u kolegu, ráno v obleku som počkal ženu na letisku. Doniesla mi veci, na záchode som sa prezliekol z obleku do riflí. Hajde. 😊
Ja zase ten zápas som pozeral v Londýne v pube, sedel som s kamosom v prvej rade hneď pred platnom, za nami horda bielych bortakov a len my dvaja v dresoch barcy.. Jezis to bola radosť a satisfakcia z našej strany a zúfalstvo z tej ich..
Vtedy tiež asi 10 guinessov pošli 🤦🏻♂️😀
Vtedy tiež asi 10 guinessov pošli 🤦🏻♂️😀