Ja ho uplne chapem , no vyplyva to z toho ze hrame ako ponocni. Dva tri dni dozadu tu bol clanok, ze ti vonku na rozdiel od trenera nevedia ako chceme hrat. No to co som videl je pokracovanie faktu, ze ani my sami nevieme co mame hrat. To je podla mna uplny zmatok
Keď budeme vyhrávať ostatné zápasy 3:1 tak by mi až tak nevadilo že nevedia ako chceme hrať a je to úplný zmatok. Keď to niekto tak vidí tak asi 5 krát za poločas chodí pozerať do chladničky.
Ja by som tieto dve karty vobec neporovnaval,prave naopak. Cervena pre Chelsea bola po nesetrnom zakroku a nasa po sprostosti kapitana.
Cucurella mal zltu a dohral bez cervenej - tu je spravne porovnanie. takze za mna moze mat Araujo este vacsiu depresiu zo seba. Mam ho rad chalana,ale robi chujoviny a dost casto. Na tejto urovni to proste neide.na druhej starne Suarez kusol,raz,kusol druhy krat aj treti a potom prestal.treba dat rovnakeho psychiatra.
:) jasne Araujo nasadil latku dost vysoko, ale da sa na to divat aj tak, ze Caicedo pripravil svoj tim o 2 body hlupym agresivnym zakrokom uz v 1. polcase v dost dolezitom zapase! Arsenal bol ocividne dost vyhoreny po tyzdni zapasov s Tottenhamom, Bayernom a Chelsea. Uz len mentalne sa pripravit na take zapasy je brutal, tobôž fyzicky. Kludne by som sa vsadil, ze vsetky tieto timy, ktore teraz idu bomby to nevydrzia do konca sezony tam musi prist zakonite prepad formy ide len o to kedy.
Cucurella mal zltu a dohral bez cervenej - tu je spravne porovnanie. takze za mna moze mat Araujo este vacsiu depresiu zo seba. Mam ho rad chalana,ale robi chujoviny a dost casto. Na tejto urovni to proste neide.na druhej starne Suarez kusol,raz,kusol druhy krat aj treti a potom prestal.treba dat rovnakeho psychiatra.