Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-12-01 10:55:45
Zajtra zápas pravdy. Atléti mentálne inde ako my, výhra 7 zápasov za sebou im dodáva odhodlanie. Naša forma je kolísavá a preto príchod zranených hráčov by mal zmeniť formu Barci! Bude to ozaj zápas pravdy..............
2025-12-01 13:16:21
Chápem že výhra by znamenala dôležité 3 body, ale neviem či by aj jeden takýto zápas zlepšil dojem z hráčov a z výkonov. Problém nieje ani tak vyhrať, ale udržať si konzistenciu vo výkonoch. Tím je dobrý, kvalitu má, ale mám pocit, že mentalita je problém. Občas mám pocit, že keď je jeden hráč v kríze, celý tím s nim solidárne chytí kŕč a všetci sú v kríze... človek nevie čo zajtra čakať. Bude to prehra 0:3 ? Lebo tím je v kŕči? Výhra sa 3:0 ? Lebo sa prebudia? Možné je všetko. A to mi už nepríde ani tak o kvalite, ako o nálade tímu. Či sa niekto dobré vyspí alebo nie. Takto mi aktuálne pripadá súčasná situácia
2025-12-01 13:40:49
Zajtra sa teším sa zápas bude to ťažké ale verím že to môžme zvládnuť, teším sa aj na Davida dúfam že Yamal bude si vedieť že jeho dostavať do šancí
2025-12-01 15:26:58
Vzadu sme na tom dosť zle, ani tie ofsajdové pasce už nejako nefungujú (zlatý Inigo Martinez, strašne chýba). Atléti sú parádne rozbehnutí a schopní vypľuť pľúca na ihrisku, žiadna lopta nieje pre nich stratená, žiadna šanca primalá na pokus. To pri všetkej úcte som od našich už dlho nevidel. Kebyže hráme v MAdride tak predikujem tutovú našu prehru aj kvôli neskutočnej madridskej diváckej kulise. Našťastie hráme doma, šancu máme. Tipnem si že prehráme ale budem strašne rád keď sa zmýlim.