Prosím, zobuď sa......čo je to za vygumovanie súpera, ak tento súper sa včera dostával vo viacerých gólových situácií po našich chybách. A si myslím, ak by Alvarés včera hral za nás, tak už do polčasu by bol výsledok jasný pre nás. Lewa pokazil včera všetko na čo siahol! Zbytočný hráč.
Ty mi tu nevypisuj kedy sa ja mám zobúdzať. Včera dostali po ich chybách trojku a nikto sa už nebude pýtať kolko mali gólových situácií. My sme ich mali viac. Keď chceš fandiť niekomu inému ako Barce tak potom si tu zbytočný akurát tak ty.
To že mám iný názor ako ty, ešte neznamená, že fandím inému mužstvu a nie Barci. Ja nemám klapky na očiach, ale sa snažím pozerať na zápas korektnými očami. Mne nejde len o získanie bodov akýmkoľvek spôsobom, napr. ako ich získava Real Madrid, ale aj kvalitou hry. A to je ten rozdiel medzi tebou a mnou. Ak budeš spokojný, tak s tebou ako nekorektným fandom Barci v budúcnosti komunikovať nebudem. Prajem ti krásny deň.
Pozri si zápasové štatistiky a nepíš o klapkách na očiach. Strely celkovo 18:7 a na bránu 6:2. Atletico si nesie domov trojku po našom najlepšom výkone sezóny. Adios Jerguš korektný
Aká horúca téma (1. riadok článku) ? Niekto si vymyslí zoznam najlepších hráčov a húta, húta, spraví článok = horúca téma ? To čo chce v skutočnosti klub sa z logických dôvodov nedáva "na bubon". Takže zas výmysly novinárov a Vy sa tu hádate o ničom ...
Alvarez pasuje atleticu asi tak ako traktoristovi mokasiny gucci..