Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-12-03 15:52:33
Tak po tom co ukázal včera,si to asi všichni zájemci rozmysleli…pořád čekám,jestli se konečně nakopne a ukáže svoji nejlepší verzi,ale včera to byla opravdu tragédie z jeho strany,penaltu neřeším to se stane komukoliv…
dante Premium
2025-12-03 16:20:09
Jestli se nepletu,tak není možné snížení o více než 50%.Takže "hrdina" Lewy v zájmu klubu tu bude sedět na lávce za 17,5 mio?Toto už není ani vtipné...
2025-12-03 16:44:20
Nesmysl. Ferran tu pozici dvojky zvládá velmi dobře a je stále mladej. Potřebujeme Top posilu na hrot a určitě si nemůžeme dovolit další plat.
2025-12-03 18:02:34
Lewandowski jednoznačne patrí už "iba" na lavičku. Jeho výkony sú kolísavé ako lístie vo vetre. Najhoršie je, že už si nebude veriť ani pri penaltách a tu podľa mňa by penalty mal zahrávať Raphinha alebo Yamal. Mne sa vo včerajšom zápase strašne páčilo ako Raphinha nakričal na Yamala, že nepresuje ale stojí na polke a on behal medzi obrancami ako utrhnutý. Vtedy ukázal Raphinha ako najlepší kapitán a srdciar. Yamal mi pripadal ako v tom momente ako že ho to vôbec nezaujíma. Raphinhovi dávam 👍👏
2025-12-03 19:06:37
Barcelona potrebuje nový hrot mladý a draví.Lewa už má svoje naj za sebou včera len ukázal že vek sa zastaviť nedá a keď chce ešte niekde hrať môže ako Ronaldo v saudskej arabii tam ešte bude hviezda ale na španielsku ligu už stráca.
2025-12-03 20:38:01
Ach jaj, a taky pekny den to mohol byt... toto je snad nejaky nevydareny pokus o vtip. Flicka mam strasne rad, ale uz by sa mohol zbavit tej nostalgie z bayernu. To bol uplne iny poliak.
2025-12-04 06:16:06
Jestli je někde v této chvíli mezi námi a Realem velkej rozdíl, tak právě na pozici útočníka, kde mi máme Lewu, kterej už nepředběhne nikoho a míče se při kombinaci od něj odrážejí a Real máme Mbappeho, kterej Bossuje celou soutěž. Finance se teď po otevření stadionu mají dost zlepšit a Lewův plat je nejvyšší v týmu, takže prostor pro Top posilu bude.