treble ziskas len dominantnou sezonou,ked superom nalozis v lige,pohari a este aj v LM. Je tam uzky okruh muzstiev a dve treble ma len Barca a Bayern.
Skoda minulej sezony, "tres trebles" by pochovalo nadeje Madridu na nase dobehnutie na dalsich 50 rokov,nevraviac o tom,ze my hrame hlavne s odchovancami a oni su len firma ,co kupuje a kupuje...
Toto je realita a pravda.
Ja osobne ako fans Barcelony by som vymenil naše treble za to aby sme boli najúspešnejší tím v LM v histórii ..... Ja viem že veľa ľudí zas bude písať že som fanúšik realu alebo podobné ... Ale proste LM je vrchol klubové futbalu a či v sezóne kde sme získali LM sme získali aj CDR pre mňa nemá taký význam
LM je atraktivna a zaroven najmenej ferova sutaz. A svoje o tom vie prave skur.Real,ked vyhral raz LM bez toho,zeby sa stretol s jedinym aktualnym sampionom z top lig. Tak co je to za sutaz? A finale na jeden zapas,kde napr Ramos zrani Salaha,zhodou okolnosti top hraca supera vtedy atd. vyradenie bayernu po fatalnom zlyhani rozhodcu atd tad. Real nech sa tesi,lebo od kedy je VAR,uz to nebude mat take lahke,co sa aj potvrdzuje.
Takze Peto,hybaj do Madridu a ostan tam.
Každý má samozřejmě svůj názor, ale ten kdo napíše že by vyměnil treble za úspěchy v LM za mě není skutečný Cule. Úspěchy Reálu v LM jsou samozřejmě obdivuhodné ale to je jediná věc kterou má Real "navíc". Barca je jako rodina, v čele s La Masiou, Barca vždy bude jedinečná hrou kterou předváděla a svou identitou kterou žádný jiný klub nikdy mít nebude. Velká část fanoušků Realu jsou fanoušky úspěchu, a právě pro to absolutně nezvládají když se nedaří a nebo jim "nepomáhá" k úspěchu rozhodčí.
Ale ja by som nemenil LA masiu ani to že sme rodina .... Ja len hovorím že by som v dvoch sezónach 2x lm 2x LL a 2x CDR vymenil za 15x LM ... A áno vymenil .... A dúfam Barca raz v tomto real predbehne ... Proste pre mňa je vrchol sezóny LM
Pepo ... Takže ak na fóre Barcelony napíšem že by som bol rád keby bola historický najúspešnejšia v LM tak to znamená rokovanie a to že nie som fanúšik Barcelony ... A nie nepijem už roky a v škole by som bol rád aspoň By som bol mladší
Ejdyy- aka rodina? Čo mala problém s kazdym hracom? Do spravila zmluvy FDJ a spol a potom ich tlačili na zmenu alebo odpustenie čiastok? Alebo taká rodina čo kúpi hráčov a vlastne ani nevie či ich bude môcť registrovať? Alebo taká čo vyštvala Messiho a klamala prečo odisiel? Alebo taká rodina že Laporta pred voľbami naslubuje a potom to meni? Krásna rodina
Barca je top klub ale etalon podstivosti a spravodlivosti zrovna nie. Prečo Real nemá tieto problémy so zmluvami?preco netlačí a nebojuje s hráčmi že im zmluvu chce zmeniť keď raz bola podpísaná a vyhráža sa sudom vlastným hracom?Ja viem si fans Barci ale treba aj trosku objektívnosti .
Stačí sa len pozrieť na základné zostavy Realu a Barce. Real v základe s jediným španielom a aj to nie je ich odchovanec naopak Barca v základe s ôsmimi španielmi a z nich len Garcia (brankár) a Pedri nie sú odchovancami Barce. Potom má ešte Barca na lavičke svojich piatich odchovancov z La Masie a Real naopak má iba troch svojich odchovancov v mužstve. Všetko ostatné je odpad nakúpený po celom svete.
Barca 2x treble
real 0 v celej historii.
treble ziskas len dominantnou sezonou,ked superom nalozis v lige,pohari a este aj v LM. Je tam uzky okruh muzstiev a dve treble ma len Barca a Bayern.
Skoda minulej sezony, "tres trebles" by pochovalo nadeje Madridu na nase dobehnutie na dalsich 50 rokov,nevraviac o tom,ze my hrame hlavne s odchovancami a oni su len firma ,co kupuje a kupuje...
Toto je realita a pravda.
Takze Peto,hybaj do Madridu a ostan tam.
Barca je top klub ale etalon podstivosti a spravodlivosti zrovna nie. Prečo Real nemá tieto problémy so zmluvami?preco netlačí a nebojuje s hráčmi že im zmluvu chce zmeniť keď raz bola podpísaná a vyhráža sa sudom vlastným hracom?Ja viem si fans Barci ale treba aj trosku objektívnosti .