Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-12-09 10:25:19
Je to choré. Deje sa to občas aj tu, na tomto fóre, kde si niektorí dovoľujú útočiť na druhých len preto, že sa im názor nepozdáva, ako keby len ich pravda existovala. Čo sa týka Arauja, mne sa tiež nepáčili jeho výkony a pravidelné chyby, no nikdy by som si nedovolil na neho útočiť na sociálnych sieťach. Nehrá dobre? Nech ho Flick posadí na lavičku. Má zdravotné problémy, či už fyzické alebo psychické? Nech si oddýchne a sa vráti vtedy, keď bude pripravený hrať. Iba slabí, bezcharakterní a zakomplexovaní jedinci útočia na druhých na internete.
2025-12-09 10:57:06
Mal dávno odísť.
LosCalderos Premium
2025-12-09 11:05:22
Plne se pod clanek podepisuju.Psychicka stranka sportu stale neni to tema,ktere by rezonovalo ve spolecnosti a to je spatne.A zvlast v dobe socialnich siti,kde je to jeden trener vedle druheho.Ze stejneho duvodu uz mnoho let nechodim do hospody treba na hokejove MS,LM...atd.a to jsem tam byl pouze divak.V kuzi sportovce bych fakt byt nechtel.A co se tyka konkretne pripadu Arauja,ja sem stale presvedceny,ze patri mezi nejlepsimi stopery sveta.A on povahou perfekcionista a srdcar si kazdy nezdar bere vic nez je nutne,a pokud tohle dokaze v hlave vytesnit,mame stopera budoucnosti.Drzim mu palce at se vrati ten chlapek z ktereho sel strach
2025-12-09 11:36:42
Gomes,Coutinho,Fati,Araujo.....
2025-12-09 15:22:35
Je mi jasne, ze dnes kazdy jebo deprimovany svojim biednym zivotom nevynecua prilezitost vyzvracat sa na socialnych sietach.

Ale to, ze hracovi, ktory je obklopeny celym timom ludi, ma naplanovane takmer vsetko co pocas dna urobi, zje, vypije, natrenuje a nevedia mu vypnut instagram, to mi hlava neberie