Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
..teda známky"" super,,"",,ale len tri body nás môžu tešiť,,,,,⚽
Neviem ako teba,ale mňa potešila aj hra. Súpera sme prakticky k ničomu nepustili,dominovali sme na lopte aj v osobných súbojoch. To, že súper zaparkoval pred bránou bus a nehral futbal,je skrátka udelom Barcelony. Aj napriek tomu sme si vytvorili dosť šancí a dali dva góly. Myslím, že keby sme dali gól už v prvom polčase bol by zápas ešte lepší, pretože by Osasuna musela otvoriť hru. Ale to sme my fanúšikovia Barcelony, nestačí nám vyhrá musíme ešte aj super hrať...
Bol to zápas presne ako som očakával. Veľmi ťažký z hľadiska toho, že Osasuna sa zatiahla pred pokutové územie a sústredila sa len na obranu a občasný protiútok. Prvý polčas im to vydržalo no v druhom nás našťastie vykúpil Raphinha. Proti mužstvám, ktoré neprídu hrať futbal len brániť pokutové územie sa hrá veľmi ťažko. K jednotlivým hráčom by som mal výhrady k Baldemu, ktorý posledné zápasy aj keď sa snaží podporovať útok, nedokáže poslať jeden poriadny center a stráca veľa lôpt. Včera rovnako množstvo pokazených prihrávok od Yamala. Yamal v poslednej dobe sa len utápa v kľučkách a diskusiach s rozhodcom a častokrát mi pripomína Suáreza v poslednej sezóne v Barci...neustále rozhadzuje rukami akonáhle rozhodca neodpíska faul na neho. Ale na záver...tri body sú doma, čo je hlavné a dnes by bolo pekné ak by Real stratil nejaké body.