Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-12-14 08:45:13
..teda známky"" super,,"",,ale len tri body nás môžu tešiť,,,,,⚽
paprik Premium
2025-12-14 09:43:35
Neviem ako teba,ale mňa potešila aj hra. Súpera sme prakticky k ničomu nepustili,dominovali sme na lopte aj v osobných súbojoch. To, že súper zaparkoval pred bránou bus a nehral futbal,je skrátka udelom Barcelony. Aj napriek tomu sme si vytvorili dosť šancí a dali dva góly. Myslím, že keby sme dali gól už v prvom polčase bol by zápas ešte lepší, pretože by Osasuna musela otvoriť hru. Ale to sme my fanúšikovia Barcelony, nestačí nám vyhrá musíme ešte aj super hrať...
2025-12-14 12:17:00
Bol to zápas presne ako som očakával. Veľmi ťažký z hľadiska toho, že Osasuna sa zatiahla pred pokutové územie a sústredila sa len na obranu a občasný protiútok. Prvý polčas im to vydržalo no v druhom nás našťastie vykúpil Raphinha. Proti mužstvám, ktoré neprídu hrať futbal len brániť pokutové územie sa hrá veľmi ťažko. K jednotlivým hráčom by som mal výhrady k Baldemu, ktorý posledné zápasy aj keď sa snaží podporovať útok, nedokáže poslať jeden poriadny center a stráca veľa lôpt. Včera rovnako množstvo pokazených prihrávok od Yamala. Yamal v poslednej dobe sa len utápa v kľučkách a diskusiach s rozhodcom a častokrát mi pripomína Suáreza v poslednej sezóne v Barci...neustále rozhadzuje rukami akonáhle rozhodca neodpíska faul na neho. Ale na záver...tri body sú doma, čo je hlavné a dnes by bolo pekné ak by Real stratil nejaké body.