Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-12-19 09:39:44
Ľahké je zabudnúť pri futbalistov profesionaloch ktorých vidime hrať na najvyššej úrovni týždeň co týždeň, zarábajúcich neskutočne peniaze, že aj to su len ľudia. Ľudia na ktorých je vyvíjaný tlak ktory si nevieme ani predstaviť. Je mi jedno či araujo bude hrať za nás aj naďalej alebo skončí alebo pôjde hrať inde. Hlavnú mu prajem aby z tohto vyšiel silnejší a hlavne bez ujmy.
2025-12-19 11:29:13
Kebyže sa hráči nevenovali toľko sociálnym sieťam tak by myslím ten vnem psychického tlaku bol podstatne nižší.
Chápem, že dnes je taká doba, v ktorej všetci ľudia ktorí majú smartfon a sú vo veku pod 40rokov sledujú sociálne siete a interagujú s nimi. Cez ne ale sa im do hlavy dostávajú aj negatívne tlaky v čase kedy sa im nedarí. Ronald by mal popracovať na lepšom filtrovaní tohto javu. Nie som psychológ, ja by som to riešil digitálnym detoxom za sprievodu odbornej pomoci na nejaký čas. Ale neviem ako by to následne dopadlo kebyže sa naloguje späť.
2025-12-19 13:12:29
Ja by som to riesil panakom a zrkadlom. Treba ho podrzat ,az sa vrati,lebo je oddany klubu. Ale narovinu,ak vyvedie dalsiu kokocinu,mozu ist vsetky tieto PR reci a masaz bokom a bude ho treba predat.
Je cas Vianoc,srdce nam plesa a odpustame,ale nezabudame. Sancu dostane,uz niekolkatu a bud nato ma,alebo nie.
drzime palce chlapec nas