Schlotterbeck by měla být absolutní priorita. Jožko je dobrý, ale ta cena,za mě nee.Bastoni,no nevím, co jsem ho viděl, tak mě nepřesvědčil + jeho cena je úlet.VDV je krutě rychlý,to by se nám hodilo,ale co ho poslední dobu sleduju tak hodně chybuje,jak při rozehrávce, tak i pozičně,cena taky úlet.Sen by byl Schlotterbeck+Branimir Mlačić do BA s dynamiku prvniho týmu.
Obrancovia to majú ťažké a nikdy nebudú mať obdobie kedy nechybujú, lebo bránením sa dostavajú do takých situácii. Schlotterbeck že vraj tiež túto sezónu chybuje, ale je pre nás stále najlepšia voľba z hľadiska ceny a kvality. Ja len vravím, že VDV by mohla byť voľba. Cena asi vyššia ako Schlotterbeck, ale nemusí byť nutne viac ako 70m.
Ťahať joziho z mc podľa mňa nemá zmysel, pricetag bude vesmírny plus plat si tiež popýta nekresťansky. Už keď tak bastoniho skúsiť, ale tam situácia bude podobna.
Na CB by som nenaháňal drahé hviezdy, je plno kvalitných lacnejších obrancov s veľkým potenciálom.
Na CB by som nenaháňal drahé hviezdy, je plno kvalitných lacnejších obrancov s veľkým potenciálom.