Klub, kterej za dob Franca ovlivňoval zápasy policí a díky promadridský politice zatrhával přestupy ke konkurenci, bude něco mluvit 😃 O výhrách v lize mistrů, kdy snad polovina trofejí přišla díky nepísknutejm ofsajdům a vymyšlenejm penaltám.. Škoda slov.
bohuzial to si madridske hyeny nepametaju. to by im nesedelo do tych ich sraciek co vyseru z ich ust. kazdemu hovnu z RMTV by som nasral do huby...ako sorry ale slusne o nich rozpravat neviem....presne ako fico ked vravi za vsetko moze ten a ten len on je sväty....to iste aj real...
Biele hovná budú robiť všetko preto, aby očiernili Barcu, pretože vidia, že Barca je vo svete populárnejšia ako biele hovná a keďže nedokážu Barcu zlomiť ziskom titulov na trávniku tak sa snažia vymýšľať romány o ovplyvňovaní rozhodcov. Dúfam že im to sud otrepe o hlavu.
Barcelona sa touto kauzou očiernila sama. A to fatálne. Real to len využíva.
Keby sa táto kauza týkala Realu, tak tu skáčeš dva metre už dva roky, od kedy to prasklo. A s Tebou 99% fanúšikov. Toto je historicky najväčší barcelonský průser a bude otĺkaný Barcelone o hlavu pri každej príležitosti. Tak, ako Barcelona otĺka Realu o hlavu Franca.
Len úplného idiota mohla napadnúť takáto kolosálna sprostosť a pritom si myslieť, že sa nato nepríde. Do tohoto by hádam ani Smerák nešiel. Teda asi.
Kto sa kde očiernil Teo07 ? Valverde pred súdom povedal , že podobné analýzy mal možnosť dostavať aj v Bilbau akurát to nikdy nevyužil . Taktiež šéf Villarealu uznal , že takéto analýzy robia aj oni. A je to bežná prax. Toto je len účelová kampaň , nič viac .
Teo: cela kauza je len jedna nafuknuta bublina realom. jak pise andreas, tak barca nebola v tomto jedina, tak preto si real otiera hubu len o barcu?? huh??? za druhe je to na sude vyse 4 rokov, a uz niekolkokrat museli zmenit obzalobu len aby barcu udrzali na sude...preco to asi tak bude???
Sylarko- Ale i to teda pekne dal. Veru úplne ma rozložil faktami. Ťažká rana. Neviem, či sa z nej do konca roka spamätám.
Za 15 rokov vyplatila FC Barcelona šéfovi rozhodcovskej komisie La Ligy 7,3 milióna eur. 7,3 milióna!! Za vypracovanie analýz rozhodovania v zápasoch La Ligy. Z cely ten čas nikto nikdy, vrátane športovej sekcie, realizačného týmu, trénerského štábu, ani hlavných trénerov NEVIDEL žiadny výstup z týchto správ, ani len vetu. Potvrdil to Enrique, potvrdili to Valverde, Villanova, aj Martin. Nejaké výstupy sa objavili rok po prepuknutí celej kauzy.
Keby toto urobil Real Madrid, tak tu zošaliete. Toto je průser najvyššej kategórie. Ale toto je mimo rozsah Tvojho chápania..
Barcelona 18, k Tebe len toľko. Ďakujem, že si napísal, že som najmúdrejší. Nie som. Ale Ty si rozhodne na opačnej strane gaussovej krivky…
Týmto to je pre mňa uzavreté.
Teo07: pokial nic nieje dokazane je to len konspiracia. 4 roky su na sude a nic sa nedokazalo....cize mozes tu pisat sracky dalej...stara mama povedala...sak poznas....
Nepoznam popis tych faktur za digitalizaciu atd turnajov ktore sa v danej dobe este nehrali ale datumovo nevidim problem. Datumy nie su ze 2 roky dopredu ale dni tyzdne resp tak mesiac. Ved prpravit dane sluzby trva , treba zabezpecovat dokoncenie diela / sluzieb vopred. Plynu ti tym naklady a nevidim nic nenormalne vystavit fakturu pred plnenim a dokoca pytat zaplatene vopred ak je to dohoda oboch zmluvnych stran. Dokonca by som sa napriek beznej praxi mohol ohradit aj tym ze ak si sluzba vyzaduje plynutie nakladov pred uskutocnenim turnaja z danoveho hladiska by sa mala fakturovat priebezne. Ale bezna prax to nie je
Vystaviť faktúru pred tým, ako sa uskutoční služba je úplne v poriadku, ak taká bola dohoda. Takto bez bližšieho kontextu to vyzerá až vtipne. Opäť, iba obyčajná zástierka pred tým, ako je Real ako inštitúcia zo športového hľadiska na tom biedne.
Keby sa táto kauza týkala Realu, tak tu skáčeš dva metre už dva roky, od kedy to prasklo. A s Tebou 99% fanúšikov. Toto je historicky najväčší barcelonský průser a bude otĺkaný Barcelone o hlavu pri každej príležitosti. Tak, ako Barcelona otĺka Realu o hlavu Franca.
Len úplného idiota mohla napadnúť takáto kolosálna sprostosť a pritom si myslieť, že sa nato nepríde. Do tohoto by hádam ani Smerák nešiel. Teda asi.
Za 15 rokov vyplatila FC Barcelona šéfovi rozhodcovskej komisie La Ligy 7,3 milióna eur. 7,3 milióna!! Za vypracovanie analýz rozhodovania v zápasoch La Ligy. Z cely ten čas nikto nikdy, vrátane športovej sekcie, realizačného týmu, trénerského štábu, ani hlavných trénerov NEVIDEL žiadny výstup z týchto správ, ani len vetu. Potvrdil to Enrique, potvrdili to Valverde, Villanova, aj Martin. Nejaké výstupy sa objavili rok po prepuknutí celej kauzy.
Keby toto urobil Real Madrid, tak tu zošaliete. Toto je průser najvyššej kategórie. Ale toto je mimo rozsah Tvojho chápania..
Barcelona 18, k Tebe len toľko. Ďakujem, že si napísal, že som najmúdrejší. Nie som. Ale Ty si rozhodne na opačnej strane gaussovej krivky…
Týmto to je pre mňa uzavreté.