Baletky, držte už huby, je mi z vás na grc. Aj hustá biela hmla je lepšia, než ten váš smiešny "Biely balet"... A veľká škoda, Lucas, že si odišiel, bol si jeden z mojich najobľúbenejších hráčov týchto sráčov, nie pre správanie a džentlmenstvo, ale výkony - vždy si nám pomáhal, vďaka.😂 Cez teba prešiel každý!
Lucas bol za mňa hráč ktorý vyhrava tituly- nie preto, že by bol geniálne dobrý, ale preto, že keď sa realu niekto zranil, tak Lucas mohol naskočiť kdekoľvek. A nehral ako hviezda, ale hral spoľahlivo a nevadila mu lavička. Niektoré sezóny dostával už až moc minút v pomere ku svojej kvalite, ale opäť - takýchto hráčov potrebuješ. Do tejto kategórie mi spadá aj nacho napríklad, títo dvaja malí za mňa veľký podiel na úspechoch realu. Keď sedeli nenadavali a keď bolo treba tak výkon väčšinou prišiel. A podla mňa budú realu chýbať.
Nejakí hráči na tento štýl by sa hodili aj Barcelone - lebo proste svoju top hviezdu v základe má tak nejak každý veľkoklub, ale títo vďační lavickari a univerzáli sú často gamechanger.
...a mozno sa do takejto pozície časom dostane Eric, Ferran alebo Martin. Uvidíme. Ale za mňa mať v kádri takýchto nadpriemerných nie úplne top hráčov ktorým nevadí lavica je obrovská pomoc.
Nejakí hráči na tento štýl by sa hodili aj Barcelone - lebo proste svoju top hviezdu v základe má tak nejak každý veľkoklub, ale títo vďační lavickari a univerzáli sú často gamechanger.