Ja by som ho bral, univerzálny obranca. Kounde nehrá vo forme a potrebujeme celkovo obrancov, nie iba stopérov. Je tam potom možnosť presunúť Koundeho na SO, asi by sa mu tam lepšie hralo. Cancelo by bol super, dokiaľ by ho Flick nedal na PO vo veľkých zápasoch, keďže obrana je slabá stránka uneho.
Koundé podľa mňa nie je už použiteľný na poste stopéra už aj preto, že stratil schopnosť a inštinkty hry stopéra, nakoľko hráva na poste PO.............môj názor.
ked sa naucis bicyklovat, tiez to nezabudnes, musel by sa na stoperovi opatovne rpeverit, ale par zapasov tama uricte by bol schopny tam v pohode alternovat
To čo píšeš Alonsol pri porovnávaní bicyklovania s hrou kvalitného stopéra je od teba trochu od veci. Možno na dedine by sa to v pohode dalo, ale vo svetovom futbale to nie je možné........
"Barcelona má momentálne iné priority, pričom tou najpálčivejšou je zaplátanie diery v strede obrany po zranenom Christensenovi."
Praveze moze sa Garcia presunut docasne na stopera a Cancelo RB. Ako pise kolega vyssie proti silnym superom skor nie ale proti takym co idu len ubranit bezgolovu remizu je daleko lepsi ako Kounde. Okrem toho zahra aj v zalohe a na kridle ak by bolo treba. Podla mna neni o com ak este aj Hilal bude platit plat.
Ze nam nefunguje obrana,sa necudujem.Stoper nam hra totiz na pravej obrane (Kounde bol povodne stoper),na stopera davame Erica ,ktoremu to tam neide a za mna podaval naj vykony na PO. Cele to je rozmrdane a Christensen? Ved ten nehraval takmer vobec,tak ako moze byt po nom diera?
Cancelo urcite velke ANO za mna a najma ak zaplatia podstatnu cast vyplaty arabi. Co nam treba viac,je navrat Martineza na LSO.Tam ho nevieme nahradit. GM nema na top uroven a potreboval by sa niekde rozohrat (idealne v PL) aspon na 2-3 sezony (ako Pique).
Hosi ja viem,ze Kounde nie je stoper,ale prisiel ako stoper,ci nie? Mieril som na prehadzovanie na postoch. To iste mal Coutinho a dalsi. Niektore zmeny vysli,ako Mascherano,ale myslim si,ze klub ako sme my,ak kupi hraca ,tak by mal byt :
1.top trieda vo svete na svojom poste
2.ostat na svojom poste
Zaskok je ina vec,ale trvale prehodenie je druha. Je par univerzalov,ako bol Sergi Roberto a teraz sa o podobne snazia s Ericom,ale tito hraci nikdy nefungovali potom dlhodobo dobre a dokazali vyrobit obrovske chyby.
Mne sa napriklad nepaci Eric na stoperovi vobec a na stopera je nizky.Musime mat aj stoziare v obrane,inak pride Arsenal a zabije nas standardkami...
Chlapi ja tu netrcim vkuse :)
Takze vyskovo su cca rovnaky,ale obaja za mna nemaju na svetovu uroven SO.Vo vzduchu mi ale pride lepsi Kounde.
Potrebujeme aspon jedneho vysokeho stopera,ako bol Pique.Ak ku nam pride City,kto pokryje Haalanda?
Po príchode mal dlhé zranenie a než sa vrátil do plnej súťažnej kondície tak uzatvoril súpisku pre zahraničných hráčov lebo v Arábii môže byť iba určitý počet cudzincov... Tak tam dal iného ktorého hrával od začiatku.. Jednoduché
Praveze moze sa Garcia presunut docasne na stopera a Cancelo RB. Ako pise kolega vyssie proti silnym superom skor nie ale proti takym co idu len ubranit bezgolovu remizu je daleko lepsi ako Kounde. Okrem toho zahra aj v zalohe a na kridle ak by bolo treba. Podla mna neni o com ak este aj Hilal bude platit plat.
Cancelo urcite velke ANO za mna a najma ak zaplatia podstatnu cast vyplaty arabi. Co nam treba viac,je navrat Martineza na LSO.Tam ho nevieme nahradit. GM nema na top uroven a potreboval by sa niekde rozohrat (idealne v PL) aspon na 2-3 sezony (ako Pique).
1.top trieda vo svete na svojom poste
2.ostat na svojom poste
Zaskok je ina vec,ale trvale prehodenie je druha. Je par univerzalov,ako bol Sergi Roberto a teraz sa o podobne snazia s Ericom,ale tito hraci nikdy nefungovali potom dlhodobo dobre a dokazali vyrobit obrovske chyby.
Mne sa napriklad nepaci Eric na stoperovi vobec a na stopera je nizky.Musime mat aj stoziare v obrane,inak pride Arsenal a zabije nas standardkami...
Takze vyskovo su cca rovnaky,ale obaja za mna nemaju na svetovu uroven SO.Vo vzduchu mi ale pride lepsi Kounde.
Potrebujeme aspon jedneho vysokeho stopera,ako bol Pique.Ak ku nam pride City,kto pokryje Haalanda?