Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Ja by som ho zobral....
Ak chce do Barci, nech si kúpi permanentku! Netreba nám starinu.
Jedine, ak do útoku, nakoľko jeho dať do obrany so systémom, ktorý Flick chce hrať by to bola samovražda. To by sa tu potom ináč nadávalo na ofsajdovú pascu.
Oveľa potrebnejší je pre nás stredný obranca. Toto treba riešiť v prvom rade. Ja si myslím, že Rashforda až tak veľmi nepotrebujeme a tie peniaze čo by sme dali za neho môžeme použiť na stredného obrancu. Potom môžeme uvažovať o príchode Cancela, ale aj to len v prípade, že na neho budeme mať financie a či ho budeme môcť zaregistrovať, lebo vieme aké máme problémy nielen s kúpou posíl ale následne aj s ich registráciou.
Preco sa vlastne riesi ze bud on alebo stredny obranca ? Preco nie oboch ? Ak Cancelo pride hostovat s tym ze este aj plat budu hradit Arabi (aby rychlo uvolnili miesto pre ineho legionara) tak preco by nemohol dojst dalsi hrac este ?
na hostovacku do konca sezony ideal. este ak mu budu arabi hradit plat. univerzal na obe kraje obrany. ale do zakladu uz bohuzial ne
Posila na kraje sa hodí
Určitě ne. Naprosto neuměl bránit a to by s tim stylem jak hrajeme bylo úplná sebevražda. Ta strana by strašně hořela.