Asi zbytočne komentovať obsah članku, ale všimol som si, že ani Pedri sa nedotkol súpera a rozhodca odpiskal faul. Podľa mňa rozhodca nijako zasadne zapas neovplyvnil piskal priemernu rovinu
Ja si naopak pamätam situaciu, ked hrac supera trafil Raphinhu do kolena, Raphina zostal lezat, ale rozhodca to odignoroval.
To madridisti nezaregistrovali?
sagradara: to im nepasuje do kontextu. to by si srali do huby, co aj tak robia....ja by som sa tych exotov opytal, preco prave neodpiskal faul na raphinu? kde to kludne mohlo byt za zltu. a vedel by som vytiahnut na nich aj zapasy realu, kde valverde ci kto to bol kopol hraca do rozkroku a bez odpiskania...normalne by som bol zvedavy co by na to povedali
@ sagradarambla Nebolo to koleno ale pravý kotník a bol to ten istý hráč (Berenguer) , tak možno preto to pískol citlivejšie .Ale bol by potrebný záber z druhej strany , či tam bol faul alebo nie .U toho neodpískaného faulu bolo krásne vidieť ako ho špicou nakopol.
@sylarko nebol to Valverde , ale obvinený p dofil Raul Asencio a to bol zákrok na čistú červenú.
jen si připravují půdu na finále...pokud se tam přes Atlety vůbec dostanou...nic neočekávaného. Pokud dneska Real vyhraje, bude tlak na rozhodčí od RMTV na mnohem vyšší úrovni.
Ked dnes nepostupia cez Atletico mozu si vytahovat Negreiru akeho chcu:D Len si pripravuju podu pre pripadne finale ako pise Cachino, casom taky medialny tlak na rozhodcov a spol. prinasa ovocie a real si to uvedomuje, ale je to dvojsecna zbran a robia to tak extremne, ze nech je DNA realu akakolvek tak si tymto len robia hanbu a vyzeraju porazenecky uz pred zapasom. Inak co sa tyka toho zakroku na Raphu, ja som teda zo spomaleneho zaberu zretelne videl ako ho spickou kopacky trafil nad kotnik, tak neviem. Rapha tomu mozno pridal a nebol to ziadny likvidacny zakrok, ale trafit spickou kopacky do takeho miesta viem si predstavit, ze to bolelo.
rominho, super spickou svojej kopacky zasiahol Raphinhovu oblast nad kotnikom. Inymi slovami ked si hral futbal a niekto ti kopne špičkou do holene tak to citis. Zo spomaleneho zaberu som ten kontakt videl, ale mozem sa mylit.
Páni, ja sa vám čudujem, že reagujete na také primitívne obviňovanie tak, že kontrujete inými prípadmi, keď bol faulovaný hráč Barci............netreba na nich reagovať, lebo ich v tom preťahovaní neporazíte, aj keby ste mali sto percentnú pravdu.
Nech už tie biele hovná idú niekde do pi... aj s tým svojím neustálym Negreirom. Sú to neskutočne smradľavé hovná, ktoré nič iné nevedia len každého obviňovať. Čudujem sa, že sa ešte nezapojili do očierňovania rozhodcov a ich strašením Negreirom v LM.
To madridisti nezaregistrovali?
@sylarko nebol to Valverde , ale obvinený p dofil Raul Asencio a to bol zákrok na čistú červenú.