Tento stav by som prisudzoval optimálnej konštalácii hviezd a šťastene ktorá je aktuálne na našej strane. Obrana sa skutočne zásadne nezlepšila - v tom to nebude...
kamos tvoj koment je mimo. Garcia je jasny dovod a nestalo sa to len teraz.Uz pred zranenim bol ten chalan neuveritelny.Je hanba ze ho Fuente prehliada a uprednostni Simona.
Vcera cely tim viac behal, pressoval a hral organizovanejsie, ak budeme hrat takto bude aj obrana pevnejsia a naopak. Neda sa spoliehat na obranu, ze to vykryje, ked zaloznici su vsade neskoro a utocnici nepressuju. Joan Garcia je jednoznacne v lepsej forme ako Unai Simon, ale narodne timy su specificke, maju vlastnu dynamiku, je tam dolezity dobry kolektiv, zohranost, chemia, trener ten kolektiv buduje dlhodobo a kazdy novy jednotlivec musi zapasovat. Na Unaia su vsetci zvyknuti, vyhrali s nim EURO, pre Fuenteho neni jednoduche teraz menit takeho hraca pred dolezitym mundialom. Samozrejme by som najradsej v brane repre videl Joana Garciu a za mna je skoda, ze nebol povolany skor, aby bol aspon sucastou skupiny v dynamike s otatnymi hracmi atd. V kazdom pripade nechat doma brankara v takej forme je Fuenteho zodpovednost a ked Simon nedoruci dobre vykony urcite nanho dolahne (opravnena) kritika.
Cule90 pisem o pozvanke do repre,nie automaticky o poste jednicky.A to je ten problem. Ak si Garcia nezasluzi ani sirsiu nominaciu,je za mna Feunte kus k...a.
Mal tam byt uz ako brankar Espanyolu. Od kedy je u nas ,uz niet o com.
Súhlasím s komentom Maros1, ak keď by som bol šťastný ak by k tomu výsledku dopomohla i kompaktnosť obrany! V tomto zložení to nevidím nejak ružovo.............
Mal tam byt uz ako brankar Espanyolu. Od kedy je u nas ,uz niet o com.