Titul je napriek snahe rozhodcu, v spravnych rukach ;) Pekne goly, no pre mna je momentom superpohara to, ako futbalisti Barcelony po zapase vyhadzovali do vzduchu kapitana Ronalda Aurauja. Prave preto je Barca mes que en club!
Najlepsi nahravac Pedri, MVP Rafinha a spokojny divak ja :)
Rozhodca ani trochu neskrýval, komu fandí a pripískaval ostošesť.
Hrali sme oslabení celý zápas a v závere po vylúčení de Jonga o dvoch, ale dali sme to.
Raphinha bol rozhodujúci element tohoto triumfu. Grácies, Campions !!!!!
Marián tak to si trošku prehnal. Nebudme ako RMTV, aby sme stále hľadali chybu v rozhodcoch. Mohol dať žltú kartu už skôr, to je pravda, ale Frenkiho redka bola správna. Nemyslím si,že dnes držal niekomu stranu. To s Raphinom máš 100°/. pravdu. Myslím, že keby hral prvé Clasico,tak neprehráme .
Paprik, už som to písal na fórum. Len taká drobnosť. Hrať od 2.min. ako obranca so ŽK a hrať s ňou od 82. je sakra rozdiel. Tie drobné (ne)fauly, čo stále pískal proti nám a tým daroval loptu Realu, atď. Na pohľad nepodstatné veci, ale dôležitejšie, ako si myslíš.
Cakal som kedy sa rozhodca plne odhali. Ze nerozdal mozno tri zlte karty Realu za tahanie, dobre , ale ten zaver bol z rozhodcovej strany fenomenalny. Celemu svetu vykrical som tu Real a mozete so mnou pocitat !!!
paprik, ale Marian ma pravdu, veď Vinimu pripískol 2 fauly na neho, ktoré týpek úplne prifilmoval a ani to nešlo okolo faulu, keby Carreras dostal hneď po tom 2 zákroku v prvom polčase na Yamala Žk, tak by hral oveľa opatrnejšie, držal Carrerasa s čistým štítom tak dlho ako sa len dalo. Redka frenkieho bola správna, ale už v tom stave dávno mal Real byť v desiatich. Veľa žltých sa im odpústilo, najviac ma pobavil údaj keď sme mali 11 faulov a oni 9, pričom sme na lopte boli častejšie než oni.
Ale aj tak ma viac serú tie chyby na našej strane, zle prihrávky... veď gol na 1:1 padol hlavne po tom ako sa Eric rozhodol vyviesť loptu a potom úplne nepresne prihral a z toho vznikla šanca, ktorú Vini extremne dobre zúročil. Takýchto nepresností tam bolo ale viacero no.. a potom ten súboj Yamal-Mbappe kedy Frenkie dostal červenú kvôli tomu, že Yamal úplne laxne prehra súboj a stratí loptu..
Nejlepší odkop Cubarsíího :)), pak škoda tý šance Raphinhi před prvním golem (to byla pěkná nahrávka od Yamala z první), Rashfordova střela, celkově dřevácký zpracování Lewyho, ale to už je klasika :)
Ale chalani chcel by som vás vidieť s píšťalkou v ruke a ešte v tak vypätom zápase. Jediné s čím súhlasím bolo,že Carreras mal dostať žltú za ten šlapak, to je bez debaty....ale nič iné, čo by bolo fakt okate tam fakt nebolo. Nezabúdajme, že aj nám rozhodca čo to odpustil....najmä v pamätnom Clasicu,keď sme Real rozbili 4:0....Aubameyang a jeho šlapak v červených kopačkách. A tie hypotézy o tom ,že by bol Carreras nedohral....dobrý tréner by ho stiahol, tak ako my Erika.
Zas ono to nemusí byť úplne o fandení Realu. Tí rozhodcovia sa proste boja, vidia že keď pokazia Barcelone zápas tak nič hrozné sa nestane ale keď ho pokazia Realu tak sa na nich poľuje vo veľkom, viď de Burgos.
cules king nemyslim si ze eric zle prihral. Tam bol lewa a stal za hracom tak to nemohol dat priamo na nho . Mal vystrelit ale chcel dat loptu bombarderovi do 16ky ,len toho to bohuzial ani nenapadlo , ved keby lewa spravil krok do pravej strany tak by mal toho obrancu na chrbte a nevypichol by ju . To hrac jeho kalibru a s jeho platom ma aj ocakavat a ma chcet trosku aj hrat s loptou (druhy gol dal pekny ) tam by mal na chrbte obrancu keby sa dobre otocil tak pali 1na1 z vnutra 16ky .
Potom som nepochopil rashofrda ,on vie , ze tu chce zostat , ale ten jeho pristup jak keby hral za cinzakom mi pride. Tam siel sam na brankara a uplne spomalil , tym bol z uhlu a strelil ako strelil . To by mrzelo keby tie dve mega sance na konci real premenil . A potom este rash v obranej cinnosti. Vyhravame o gol a sme v desiatich . LB REALU je pri tycke a zatvara tu stranu a rash co ho ma branit na 16ke stoji akoze pre mna nepochopitelne . Su to male detaily ale moc dobre vieme , ze tie rozhoduju vela krat
paprik a koho by tam dal miesto neho ? Fran garcia ? Sak super ten by bol s yamalom strateny a o tom to presne je . Jasne ze nespravi nic okate ale male detailiky ked sa pozbieraju tak to vie spravit vyslledok a dnes skoro aj spravil. Yamalovi by sa hralo lahsie ci by bola zlta alebo fran garcia . Ale aby ho tahal za ruku cely zapas jak frajerku to neni ok :D
A pytal si sa ze by si chcel nas vidiet s pistalkou ze co by sme robili. No ja by som pred zapasom kapitanom povedal ze dnes sa hra futbal a nejdeme zapasit ani simulovat to znamena ze hned prva simulacka , prva hra cisto rukami kde si nevsimas vobec loptu ,hned dam zltku kartu . Ja osobne chcem pozerat futbal , nie tie tahanice a objimacky sak to je hnus a iba zvyhodnuje nefutbalistov. Spravis 3 male fauly mas zltu kartu nebude mi to tu nikto prerusovat . A ja by som im drbal karty a nech hraju futbal . Mne sa nelubi napr to co sa deje v anglickej lige , sak tam pri rohovych kopoch napriklad co sa deje , vsetci sa daju okolo brankara , daju mu aj laket a faul to neni :D to je ake futbalove umenie ? Alebo ze tam behaju hore dole bez obrany a pomaly si 10x po sebe po zemi nevedia nahrat. Podla mna cisty futbal by chcel vidiet kazdy radsej jak nejaku atleticku nahanacku
Na Viniho herectvo a slzy som si uz zvykol, no mna dnes stval sudi pri Tchouaménim. Velky chlap, co siel k zemi vzdy tri sekundy po letmom dotyku, ked honuz hrac Barcelony obiehal... :/
Frenkieho redka ide urcite za Yamalom. Mne sa paci, ako chalan na seba viaze hracov, ale niekedy u nho efektnost ide na
...ukror efektivity. Kazdopadne dali sme to napriek sudimu a dufajme, ze Ronald sa pozviecha a nauci sa od Frenkieho, ze ked uz takticky faulovat s hrozbou cervenej, tak najskor v 87. minute ;)
Obecně mám rád tu připosranost rozhodčích v první půl hodině zápasu, kde žlutou nedají ani za to že ti ukopnou hlavu :)) Pak ti v 70 minutě střídající hráč udělá svůj první běžnější faul v obraně a už se žlutíííí.
Najlepsi nahravac Pedri, MVP Rafinha a spokojny divak ja :)
Hrali sme oslabení celý zápas a v závere po vylúčení de Jonga o dvoch, ale dali sme to.
Raphinha bol rozhodujúci element tohoto triumfu. Grácies, Campions !!!!!
Potom som nepochopil rashofrda ,on vie , ze tu chce zostat , ale ten jeho pristup jak keby hral za cinzakom mi pride. Tam siel sam na brankara a uplne spomalil , tym bol z uhlu a strelil ako strelil . To by mrzelo keby tie dve mega sance na konci real premenil . A potom este rash v obranej cinnosti. Vyhravame o gol a sme v desiatich . LB REALU je pri tycke a zatvara tu stranu a rash co ho ma branit na 16ke stoji akoze pre mna nepochopitelne . Su to male detaily ale moc dobre vieme , ze tie rozhoduju vela krat
A pytal si sa ze by si chcel nas vidiet s pistalkou ze co by sme robili. No ja by som pred zapasom kapitanom povedal ze dnes sa hra futbal a nejdeme zapasit ani simulovat to znamena ze hned prva simulacka , prva hra cisto rukami kde si nevsimas vobec loptu ,hned dam zltku kartu . Ja osobne chcem pozerat futbal , nie tie tahanice a objimacky sak to je hnus a iba zvyhodnuje nefutbalistov. Spravis 3 male fauly mas zltu kartu nebude mi to tu nikto prerusovat . A ja by som im drbal karty a nech hraju futbal . Mne sa nelubi napr to co sa deje v anglickej lige , sak tam pri rohovych kopoch napriklad co sa deje , vsetci sa daju okolo brankara , daju mu aj laket a faul to neni :D to je ake futbalove umenie ? Alebo ze tam behaju hore dole bez obrany a pomaly si 10x po sebe po zemi nevedia nahrat. Podla mna cisty futbal by chcel vidiet kazdy radsej jak nejaku atleticku nahanacku
Frenkieho redka ide urcite za Yamalom. Mne sa paci, ako chalan na seba viaze hracov, ale niekedy u nho efektnost ide na