Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-01-12 08:04:25
Vyzerá to tak, že "Negreira" bol včera zmätený a pomýlil si strany.
2026-01-12 08:50:09
Nejlepší: Výhra nad Realem i přes těžko pochopitelné vyloučení Frenkieho. Výborné výkony Pedriho i Raphinhi a znovu velice jistý výkon Joana Garcíi ....

Nejhorší: Znovu výkon naší obrany, hlavně dvojice Koundé, Cubarsí ..... Ta pravá strana hořela jako papír a nebýt několika zákroků Erica ..... Je to vlastně pořád dokola. Ve chvíli kdy soupeř překoná naši záložní řadu, jedná se z 80% o jeho gólovou šanci. S tímhle v lize mistrů nemůžeme dojít daleko, pokud nedojde ke zlepšení.

Hra Realu - z toho co tam předváděl ten šašek Vinnie a psychopat a deviant Assencio, z toho mě bylo fakt na blití .....
Korunku všemu nasadil rozhodčí, když vyloučil Frenkieho, který seděl na zemi a Mbapého se sotva dotknul. Když to srovnám se šlapákem Cerrerase na Yamala a kosou Assencia na Pedriho, tak je to prostě výsměch.
Komentátory z TV Real Sport Madrid snad ani komentovat nechci, to je pro absolutní žumpa žurnalistiky ....
2026-01-12 09:42:38
Trojica hráčov na ľavej strane Realu, Vini, Rodrygo i Carreras, bola ozaj dobrá.....preto horel Kounde i Cubarsi, lebo Yamal mal im pomôcť, ale oni sa od Yamala pomoci nedočkali! Yamal mal určite najviac stratených lôpt. Nechápem, prečo Flick ho nestriedal............
Rasto Premium
2026-01-12 09:44:16
Nuž, Koundé je túto sezónu len paródia na obrancu, neviem, čo sa s ním stalo, ale nechápem ani to, prečo bránime Viniho tak ďaleko od seba a potom ho nevieme zdvojiť.Pritom robí stále to isté, kľučku Koundému, hodí si loptu okolo neho a za ním diaľnica. Keby tam bol druhý hráč, loptu by mu zobral.
Toto práve robia súperi Yamalovi a tu potom niektorí nadávajú, že nič nehrá, len stráca lopty. Áno, od formy z minulej sezóny má tiež ďaleko, ale keď neskúša 1 na 1, je zle, ak tam stratí, tiež je zle. A práve preto je dobre, že sa vrátil vo forme Rapha, ktorý ho trošku odbremenil a vrátil tímu intenzitu.
Ja som celkovo so včerajškom spokojný, dali sme zase viac, ako sme dostali, prinieslo to prvú trofej sezóny, užil som si to. A k rozhodcovi je už škoda sa vyjadrovať, každý súdny človek to videl.