Zbytocne komentovat, no prekvapila ma upromnost s akou odhalil realitu. Kam siahaju schopnosti oboch klubov v tejto sezone. Mam tiez obavy, neviem neviem ci mame na najvyssiu elitu
Jasne, ze mame na najvyssiu elitu, ale v LM je vela vyrovnanych timov na podobnej urovni, tie zapasy budu vyrovnane rozhodovat budu detaily a niekto prehrat proste musi. Ked niekto vypadne automaticky neznamena, ze bol na nedostatocnej urovni. Zalezi aj na nacasovani formy, Chelsea v oktobri nemusi byt Chelsea v aprili a pod., tyka sa to vsetkych.
Tak zfleku by som povedal, že Arsenal, City, PSG kebyže teraz mali hrať pri nám či Realu tak by boli v mojich očiach favoritom. A to som fanúšik Barcelony. Sám som zvedavý kam sa dostaneme v tejto sezóne. Jedno ale je proste pravdou - sme aktuálne lepší ako Real. Ako v šatni, tak aj na ihrisku. Ale teda štadión má Real impozantný, to sa musí nechať. Technický div sveta.
Mal by si pán novinár ubalit brko, vyložiť si nohy, dat si nejaké zostrihy Barcelony z tejto sezóny a užívať si život. Musela ho ta prehra poriadne zobrať
dnes uz robi novinara kazdy druhy retard bez chrbtovej kosti
tento je to uplny priklad ked uz nevie spat lebo barcelona
co maju povedat ti ktori nespia pre vaznejsie problemy
Škandál je, ze vykrikuju Negreira Negreira, ale v skutočnosti nikto nevie povedať jeden zápas výnimkou Chelsea 2009, kedy nám rozhodca zachránil prdel.. A aj to bola LM, takže s Negreirom to asi nič spoločné mať nemohlo + aj tam je to diskutabilné, keďže ani Abi nemal byť vylúčený. 😅
La Ligu sme za posledných 21 rokov maximalne ferovo vyhrali 12x a to je to, co nevedia prekusnut. A teraz to bude 13 z 22 💙❤️
+ by som v tom dvojzapase pripomenul 1. zapas na Camp Nou...nato si uz nikto nespomenie, ze tam mali mat autobusari z Chelsea 2 cervene karty, mala sa kopat jasna penalta za faul na Henryho atd...
Je to už ani na smiech ale na dobré na pobavenie ako takýto cocoti vedia vymyslieť hocičo, len aby zaútočili na Barcu. Mne to pripadá ako ten seriál o Mc Gaivrovi, ktorý vedel aj z hovna urobiť bombu.
tento je to uplny priklad ked uz nevie spat lebo barcelona
co maju povedat ti ktori nespia pre vaznejsie problemy
La Ligu sme za posledných 21 rokov maximalne ferovo vyhrali 12x a to je to, co nevedia prekusnut. A teraz to bude 13 z 22 💙❤️