Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Amen... 😊
Ani ja neprejem RM nic zle,ba opak,prajem im,aby aspon 10 sezon skoncili na 3-4tom mieste a aby v LM postupil najdalej do stvrtfinale
Arbeloa si urcite hovori, ze CdR je druhy najmenej dolezity pohar v sezone:D Lukas super clanok aj s dovetkom na konci, ze si treba uzivat tieto chvile, lebo ziadna kriza ani uspech netrva vecne a karta sa moze obratit. Inak neviem, ci si vsimli aj ostatni, ale ked je real v hernej krize ich fanusikovia v diskusiach riesia, ktoreho hraca za sto mega treba kupit, aby pozdvihol uroven. Real po vyhrach v LM ziskal nalepku timu, ktory ma DNA bojovnosti a vytrvalosti, ktoru je tazke porazat. Ale to je uplne pomylene, ked pri kazdej krize planuju nakupy hracov na bianko šek. Ozajstnym prikladom je pre mna Barca, ktora tuto vytrvalost a nezlomnost ukazala trpezlivym budovanim timu zdola hore od akademie. To je nasa DNA, nie ich. Sice nie som zastancom prislovia "co ta nezabije to ta posilni" lebo ziadnemu top klubu neprajem to, cim sme si museli prechadzat my po odchode Bartomea (a Messiho), ale za to kde sme teraz mozeme vdacit iba usilovnej praci vsetkych v klube a fanusikom.
Super zhodnotené.
Dlabem na nich, nech si to vyžerú, keď si to uvarili. Ja si budem užívať Barcu. 💙❤️
Ještě by to chtělo na ně vytáhnout nějakou kauzu, ať se v těch hov...ch vykoupou pořádně. Nejvíc nejhnusnější tým to je
Mé by bohaté stačilo kdyby skončil Viní v reálu.Aspon se zas budu na Real moct dívat(kvůli Mbappeho).Ale já už ho fakt nemůžu vystát.Tak koukám radši na Bayern ,ten hraje nádherný fotbal teď.Za mě favoriti na Ligu mistrů.😉
Isto negreira môže za to
velmi rychlo sa to moze zvrtnut..sezona sa rohoduje na jar, nie v zime. teraz su na dne, zakonite pojdu hore. drzim palce aj ja, pretoze barca potrebuje silny real, takisto real silnu barcu.