Uvidíme, je pravda,že ten styl má velká rizika....ale tu šanci na LM máme,Hansi to promysli s ohledem na minulorocni semifinále...letos máme tu výhodu,že jsme nebyli na MS klubů a teda mohli bysme mít delší dech. I tak je vyhrát LM neskutečně těžké....a statistiky v týhle soutěži dávají více šancím jako Real (nemyslím tento rok) , teda týmům, který se více spoléhají na brejky a nemají tak vytaženou obranu.
V pohode, aj keby sme ju vyhrali, tak Kroos povie, ze 2 roky po sebe ju nevyhrame, never ending story:) real nikdy nevyhral treble, co dokonale vystihuje ich vitaznu mentalitu "superpohar neni dolezita trofej" (a CdR zjavne takisto). Hovori typek, ktory je legendou hlavne vdaka tomu, ze nas stred pola s Messim odisli do dochodku, inak by si ich spolu s Modricom a Casemirom dodnes mazali ma chleba.
„je stále veľmi spokojná so španielskym Superpohárom, ale teraz prichádza Liga majstrov, v ktorej bude Barcelona čeliť súperom najvyššej triedy“
Znamená to teda jediné, a síce, že RM nieje súper najvyššej triedy. V tomto ohľade, celkom prekvapujúco, verím Realu viac než Kroos a myslím si, že napriek aktuálnej anarchii v šatni, dokáže byť stále velmi nebezpečný a môže hrať rovnocenne aj s tými najlepšími.
popravde si myslim ze v tomto nazore nie je jediny, kopa ludi si mysli ze lepsie timy /city, arsenal, psg/ potrestaju ten nas riskantny styl. Uvidime, v kazdom pripade to bude zabava, na tie zapasy sa dobre pozera
Aj ja si to myslím. Ak okamžite nezískame kvalitného stopéra, tak budeme mať problémy v zápasoch so silnými súpermi, pretože momentálne hra obrany je slabšia.........
Presne tak. Ale zas máme pekne ofenzívny štýl, ktorý baví diváka. Radšej budem pozerať na toto aj proti silným súperom akoby sme mali hrať zatiahnutí v obrane na autobus a čakať na kontra. To betónovanie je hnus. Ja ako divák chcem vidieť pekný futbal nie vďaka autobusu vytrápené víťazstvo.
Prečo myslíš, že Flick bude po zmene betónovať? Ak získajú kvalitného stopéra, tak to by stačilo na konsolidáciu hry obrany. Ak Barca netíska posilu, čo je pravdepodobnejšie, tak jarnú časť dohrať s tou obranou, ale Flick by mal viac pracovať na zvýšenej forme obrancov. To by bol podľa mňa liek na jarnú časť La Ligy a LM.
Je to celkom triezvy pohľad. Ale ako tu píšete. Možno prehráme, ale bude to futbal, bude sa dať na to pozerať, neprehráme s niekým z tretej ligy, čo je dôležité.
Znamená to teda jediné, a síce, že RM nieje súper najvyššej triedy. V tomto ohľade, celkom prekvapujúco, verím Realu viac než Kroos a myslím si, že napriek aktuálnej anarchii v šatni, dokáže byť stále velmi nebezpečný a môže hrať rovnocenne aj s tými najlepšími.