Real ich ziada z titulu ze sa pridali na stranu prokuratury ako poskodena strana.
Ak teba niekto okradne a prebieha policiou vysetrovanie tak mas takisto pravo nahliadat ako poskodeny do spisu a dokazov. Chapem tu logiku kazdopadne pride mi perverzne aby v kontexte sportovej a obchodnej konkurencie ktora pretrvava medzi klubmi jedna strana mala takyto pristup do kuchyne
Aby nieco mohlo byt nazvane dokazom, tak to musi byt najprv normalne zaevidovane ako dokaz...neviem o tom, ze to co real ziada, je zahrnute ako dokazny material, real si moze aktualne akurat tak nasrat
cely ten negreira a vyplakavanie realu okolo neho mi uz ide normalne na nervy...monteru pred supercupom nazyvali negreirovym synom a nakoniec piskal viac v ich prospech....to mi dajak nevychadza 😂
Ja som očakával, že opäť prehrali vďaka rozhodcovi, ale na veľké prekvapenie, nikde som túto vetu nenašiel. Čo sa stalo? Vari konečne prehrali preto, že hrajú ako v škôlke? Môj názor - pykajú za tú prehnanú a chorú nevraživosť, psychicky to ničí aj hráčov, čo samozrejme nám vyhovuje, ale začína mi ich byť ľúto. Je to ťažký tlak na hlavu, stále iba negativizmus, ach, sú to chorí ľudia.
Ak teba niekto okradne a prebieha policiou vysetrovanie tak mas takisto pravo nahliadat ako poskodeny do spisu a dokazov. Chapem tu logiku kazdopadne pride mi perverzne aby v kontexte sportovej a obchodnej konkurencie ktora pretrvava medzi klubmi jedna strana mala takyto pristup do kuchyne