Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
4
sylarko
2026-01-16 18:15:08
to sme videli v stredu 👌🤣🤣🤣
4
frost666
Premium
2026-01-16 19:11:52
Aby sa neposral
7
Romeo
2026-01-16 19:31:53
Jasně a proto máte spoustu odchovanců v A týmu..🙈🙈 tvl nevim na jakých drogách ten borec jede,ale evidentně jsou kvalitní,protože je úplně mimo realitu!!
10
FCBarcelona2018
2026-01-16 19:47:14
Real a jedine Real...je obrovská kopa bieleho hovna, ktorá si nikdy neprizná, že hrajú veľké 💩a preto ich porazí aj druholigové mužstvo bojujúci zo srdcom a pyšné na znak na hrudi, nie ako biele primabaleríny a namyslené "hviezdy", ktoré nerešpektujú že súper je lepší a dokonca ani vlastného trénera.
1
Puding
2026-01-16 20:29:56
FCBarcelona2018 - áno Real je teraz v srackach je tam moc hviezd ale že hrajú take veľké hovno tak vyhra 3:2 neni nič extra ešte nedávno na to že najlepsi strelec hral pár minút a hrali bez pravého obrancu a so zranením najlepších stoperov. Tiež to prvé El Clasico až na tak silne slova nevyzeralo všakže 😃 ale to že teraz tam bude pestro a kríza to mas pravdu na každého raz príde nemôžeš kraľovať vecne ,vidíme Liverpool ,PSG ,Barcu a aj City ju malo ,každý . mimochodom s kým vypadlo PSG v pohári nevieš mi povdat ?a rok predtým vyhrali všetko čo sa dalo
8
sylarko
2026-01-16 20:37:50
Puding tu ide o to jak sa chovaju. Vlastní fans, okrem tych zaslepenych, ich kritizuje. Uvidis jak ich v sobotu vypiskaju. A jak moze povedat arbeola ze ich akademia je najlepsia, ked v zaklade nehra ani jeden z nich??? Sak to nedava logiku...no asencio jedine...
2
Puding
2026-01-16 20:52:07
Sylarko- s tým s tebou súhlasím a som fanúšik Realu , zopár hviezd si tam zmyslelo že neni nad nich a ťažko sa ich dá upratat kdd sú hlavným marketingovým ťahákom .Carreras hra tiež a tiež hráva momentalne Gonzálo ,špekuluje sa o príchode Nica Paza naspäť . Akadémia sa neurčuje podľa toho kolko mas v A-mužstvo hráčov ale kolko sa presadí vo veľkom futbale v top ligách.. Uprimne ty ai myslis že ak by Barca mala hráčov ako Xavi,Iniesta,Messi a spol v mužstve a mala by peniaze na nakup tak dnes by si videl v A-mužstve hráčov Ako Fermin ,Pedri, Gavia spol? Všetci doradu by išli niekde na hosťovania či prestup lebo pri tých hráčoch by sa ťažko presadili a sedeli by,Barca pracovala s tým čo mala nemala na nakup,registrácie tak bola donútená dať šancu tým hracom ,ver že nebyť toho tak sú neni v Acku. Ale a Realom súhlasím bude tam treba veľký prievan aby sa tie hviezdičky ukludnili.
1
sylarko
2026-01-16 21:50:05
O carerasovi som nevedel ze je vas odchovanec. A takeho paza vam zavidim. Ten vas posunie o level vyssie, len ci dostane sancu pri tych vasich hviezdach. A ano mas pravdu pri takych hracoch ako iniesta, xavi a messi by si necuchli. Na to doplatil a aj preto odisiel thiago. Taze sme v podstate mali stastie, ze sme nemohli nakupovat. Btw pedri nieje odchovanec, ale prisiel z las palmas.
4
Culesking
2026-01-16 23:09:01
Nechcem brať akadémii Realu kredit, ale povedať, že Carreras je odchovanec Realu je jak keby sme my hovorili, že Araujo je náš odchovanec. Carreras ku vám prišiel z La Corune a o 3 roky odišiel zadarmo do United. To už je skôr väčší odchovanec Unitedu než Realu😂 Ale inak Nico Paz by mal hrať vyššie a pod ním Bellingham s Valverdem za mňa.
3
sylarko
2026-01-16 23:32:38
Pokial tam bude bellingham tak si paz nezahra. A belingham na CM je polovicny. Sak ste to videli, ked bol zraneny a hral miesto neho guller. Aj im to fungovalo. Ale jakmile sa vratil jude a gulera ste dali napravo, slo to doprdele. Cize paz dopadne rovnako ako guler.
6
haneee
2026-01-16 23:35:34
A máme to tu zase došiel pán obhajca ktorý ide poukazovať čo by bolo keby a on na 100% vie že chlapci by nehrali toto ja milujem a vieš inak že mi od malička hráčom tlačíme náš systém pripravujeme ich na hru v našom tíme neberieme mladých chlapcov ako kus pre deportivo alaves čiže rozprávať o tom keby máme peniaze tak nakupujeme je naozaj otras. Yamal Gavi Bernal boli chlapci o ktorých sa písalo od ich 13 rokoch len vôbec do toho nevidíš a dôjdeš a vygrcaš sa tu. Už keď vidim puding tak sa smejem dopredu.
4
Eli_vantha
2026-01-17 00:44:38
puding - v tom pripade je cantera najlepsia v kvantite ale nie v kvalite. Kolko hracov ako pedri, cubarsi, balde, gavi, fermin, cucurella, yamal cantera vychovala?
0
Puding
2026-01-17 11:38:37
Heneee ako uprimne ty chces povdat a zamysli sa hore to povdal aj fans Barci,chces povedat že mat v zalohe Xavi,Iniesta,Ronaldinho,Messi tak by hral Pedri že by ho ťahali z Bcka?alebo Gavi? Na to zabudni,ak klub má peniaze a ešte k tomu ako Barca,Real,Lpool ,City atd čo chcú kazdym rokom vyhrávať všetko ,nemajú čas skúšať odchovancov z 2,3ligy keď tam majú top hráčov . Barca nebyť donútená tak dnes neni žiadny Gavi ani Balde ani Fermin v Acku ale niekde na hosťovaní či na predaj . Ak tvrdíš opak klameš sám seba. A tvoj argument že píše sa od nich od 13? Pre boha to sa píše aj o hráčoch Realu,Liverpoolu či City keď sa pozrieš hlbšie len take článok sledujes len u svojho klubu. V Reale sa tak isto píše o Marcelovom synovi ako hviezdi alebo Juan Martinez a podobný hráči .
0
Puding
2026-01-17 11:41:16
Culesking- tak carreras bol v akadémii Realu 3ci 4 roky tuším do jeho 17tich rokov potom odisiel do ManU, myslím že vývoj hráča je dosť veľký do jeho 17tich a 3,4 roky v tom veku neni az tak malo.. väčšina hráčov čo povazujes za odchovancov dojde do tých veľkých klubov až keď majú 10-12-14 rokov lebo ich tie top kluby stiahnut keď vidia talent
0
Puding
2026-01-17 11:43:50
A k Barce ja som nikdy nenadaval neni aom nejaký fanatik ,ja som rad že hra futbal ako hra a veľa krat som napísal aj keď sa jej nedarilo ešte 3roky dozadu že dúfam že povstanie a uvidím zase tie súboje vyrovnane . Ako niekto už povdal Real bez Barci neni Real a Barca bez Realu neni Barca. Dúfam že Real čím skôr vyriesi svoje problémy a uvidíme oboch na vrchole
0
Puding
2026-01-17 11:46:25
Sylarko- súhlasím tam je problém že sú tam 3velke mena Vinicius .Mbappe a Bellingham a ťažko s nimi naraz postaviť tu zostavu ,Bellingham s Gulerom pohromade moc nejde a ako sa Uzdravil Bellingham tak ťažko posadit takého hráča a nastal problém , inak Real mal najlepsi štart v lige za dlhe roky kým nemuseli hrat všetky 3hviezdy .
1
Culesking
2026-01-17 12:51:56
Puding, podľa mna keď stráviš v akadémii nejakého klubu 3 roky, tak je za mňa blbosť hovoriť, že je vychovaný tým klubom. Môže byť kľudne rozdielny pohľad na to, ale za mňa je odchovanec ten, ktorý strávil značnú časť svojho detstva v akadémii daného klubu, či dostal alebo nedostal šancu v áčku nemusí byť podstatne v tomto, keď si strávil 7 rokov v akadémii, odišiel si inam a potom sa vrátiš, tak si proste odchovaný tým klubom kde si rástol 7 rokov. Len keď Carreras strávil 3 roky v akadémii u vás, potom odišiel do Unitedu kde bol 3 roky v mládežníckych útrobách a potom chodil po hosťovaniach kade-tade a nakoniec sa presadil v Benfice tak to je take divne ho za mňa považovať za odchovanca, to aj ten United fakt hl môže brat za svojho a nikto nemôže nič povedať 😂. Ale inak asi jediný váš obránca, ktorý tuto sezónu zatiaľ hra optimálne.
1
sylarko
2026-01-17 13:12:09
Puding: ono ked mas tolko hviezd v tyme, tak je tazko postavit ten tym aby fungoval. Kazdy jeden z nich je paradny hrac, ale spolu proste nefunguju. Kazdy z nich by hral zaklad v hocijakom klube, ale takto poskladane to nejde. Nemozes mat dvoch ronaldov/messich v tyme
0
Puding
2026-01-17 13:43:52
Sylarko s tým súhlasím a toho som sa obával pred príchodom Mbappeho,on síce je super hráč ale už je tam toho veľa .
0
Puding
2026-01-17 13:47:44
culesking- ok tak sa ta opýtam takto , keď začnem v klube hrat futbal Ked mám 8rokov do 12 budem hrat (4roky) v menšom klube kde si má všimnú a následne ďalšie 4 roky do 16 budem hrat v tom veľkom klube kde už prakticky sa prebojujem do A mužstva alebo sa presadiˇ v inom klube. Koho som potom odchovanec? Veď je normálne že väčšina tých hráčov hrala najprv od detstva v menších kluboch a následne ich oslovil väčší klub lebo videli talent.Bezne je že do tých väčších klubov tieto talenty chodia v 12-13 rokoch života pokial tam nehral ich otec alebo rodina a nedali ich tam do akadémie .
2
haneee
2026-01-17 13:50:41
Jasné však ako hovoríš keby hrali teraz no prečo nepovieš to že sme poslali preč yayu toureho ronaldinha deca a došli chlapci z akadémie ako bol iniesta messi busquets toto čo nepovieš prečo sme nekúpili niekoho vtedy a neboli finančné problémy títo chlapci majú na to aby sa zapísali do histórie presne ako xavi a spol.
0
Culesking
2026-01-17 14:05:35
Puding, v tom prípade čo píšeš sa ale ten pomyselný hráč vypracoval od 12 rokov až do Ačka, to je zásadný rozdiel než ten čo porovnávame s Carrerasom keďže on sa nedostal do Áčka ale strávil v akadémii len pár rokov, totožný s tým koľko strávil v Unitede. Moja pointa je, že sa nemôže podľa mňa Carreras považovať za produkt Madridu, z toho jeho životopisu by som ho skôr už zaradil aj ako odchovanca La Corune 😂
0
Culesking
2026-01-17 14:14:40
Puding a ešte predtým než napíšeš, že si protirečím teraz, tak som si toho vedomí v tomto prípade Carrerasa (že odchovanec by za mna mal stráviť značnú časť kariéry v nejakej akadémii aby sa dal brat za jednoznačného odchovanca). Len u Carrerasa to je 2012-2017 la Coruna, 2017-2020 real, 2020-2022 United a potom hosťovania. A to Carreras neviem či vôbec bol v Castille aspoň.
0
haneee
2026-01-17 14:34:17
Culesking s mladežou to je tak že sa počíta odchovanec od 15 do 18 rokov a musi stráviť v klube aspoň tri roky keďže do realu prestúpil ako 15 ročný ale nestrávil tam 3 sezóny a išiel do united kde hral od 17 do 21 sa počíta ako odchovanec Manchestru keďže s nimi podpísal prvú profesionálnu zmluvu.
0
Culesking
2026-01-17 15:06:40
Fuha, tak to je haluz😂😂
0
Puding
2026-01-17 16:52:39
Heneee bol tam od 2017 do 2020 teda ak zle nepočítam práve 3 sezóny ročník 17/18…18/19 a 19/20 ak to chapem dobre. A nemôžeš podpisovat podpisovať náhodou profesionálnu zmluvu od 15 roko? Na Slovensku myslím tak a v Európe tiež ,podľa mna od 18 sa to počíta iba pre mimoEU hráčov ale ak sa mýlim oprav má.
1
haneee
2026-01-17 17:46:17
Áno máš pravdu bol tam tri roky ale došiel tam keď mal 14 tam som sa pomýlil ako som písal v španielsku hráči podpisujú profesionálnu zmluvu s áčkom až od 18 dovtedy to je mládežnícka zmluva čiže tam nebol tri roky od 15 do 18 podľa zápisu je odchovanec united v anglicku sa mi zdá že môžeš podpísať od 16 čiže united hneď mu dali profesionálnu zmluvu prvú a hral za U18. Je to tak hlúpo spravené každá krajina to ma nejako inak.
4
Rasto
Premium
2026-01-16 20:25:46
Drbko.