Bude ľutovať odchod, ako napríklad Moriba. Mne to nevadí, keď nechce bojovať a sú pre neho prvoradé peniaze, nech ide kade ľahšie. Radšej sa takýchto zbaviť, peniaze pre klub sa hodia. V City sa nepresadí
To je tak keď si ešte svojím mladistvým zmýšľaním povie, že šak inde isto dostanem viac minút. Ak ide do iného veľkoklubu, tak veľa šťastia. Guiuovi sa tak strašne veľmi vyplatil ten prestup do Chelsea, tak podobne bude aj toto.
Nech ide ako keby sme nemali plno talentov na AM ... Za pár rokov sa mu nejaký z bratrancov Fernandezových vysmeje do ksichtu ...
A ďalšia vec, ked tak mal predĺžiť a odísť na hosťovanie, lebo takto ked prestupi do City alebo niekde tak ti ho pošlú do Girony tak ci tak na hosťovanie alebo Chelsea do Štrasburgu ci ktorej riti...
Hansi Flick sa vyjadril, ze to je jeho najkvacsie sklamanie v kariere.
A ja ho chapem. Davas chalanovi sancu, kto vie ako sa mu venoval, daval mu priestor, isto mu hovoril ze si musi pockat na sacnu, ale ze ju dostane a on spravi toto.
Neviem ake ma ocakavania, ale ked si mysli, ze v nejakom vecsiom klube bude hrat, tak je chlapec na omyle. Ked nechce hrat za barcu, tak nech si ide. Dopadne presne jak morriba.
Btw moriba si to uvedomil a myslím že teraz by tal všetky tie prachy za to len aby mohol hrať spať v barce … take uvedomenie je dôležité a ktovie možno raz
Neviem, najpozeraneho som ho nemal, ale za tých pár zápasov čo odohral podľa mňa neukázal nič výnimočne. Mal predĺžiť zmluvy, ist na hosťovanie a ukázať čo v ňom je, tak ako svojho času fermin. Evidentne záujmy boli niekde inde.
Tí jeho rodičia nevedia že on má iba 18? ešte má pred sebou tak 15 rokov najlepšieho fotbalového veku. Je iba na začiatku,fakt si jeho rodičia myslia že je na úrovni Yamala a bude hrať niekde v špičkovom klube v základe? Mal ešte aspoň dve sezóny počkať,času má ten chalan dosť.
Nech ide ako keby sme nemali plno talentov na AM ... Za pár rokov sa mu nejaký z bratrancov Fernandezových vysmeje do ksichtu ...
Zial Olmo je v poradi druhy.
A ja ho chapem. Davas chalanovi sancu, kto vie ako sa mu venoval, daval mu priestor, isto mu hovoril ze si musi pockat na sacnu, ale ze ju dostane a on spravi toto.