A preto ma vraj namierene do P$G...aby ziskal viac hracieho casu 🤣🤣🤣 vobec za tym nebudu peniazky...keby si vybere taky BVB nepoviem ani slovo...ale mozno mali hlavne slovo aj jeho rodicia...ktovie kolko mu slubili Arabaci....len ma uz zacina srat jak nam kradnu talenty z akademie...najprv Xavi Simons, Tenas a teraz Dro....ten sejk doteraz neprehltol tu remontadu....
On nemá na to, aby posadil v záloze Vitiňu, Neveše, Mayalu, Ruize či toho Jihokorejce. Na levém křídle Barcolu, Kvaračkeliu, či toho mladého Qentina. Dpadne stejně jako zmínění Tenas a Simons. Jde si pouze a jen vydělat prachy. Tenas za celé dva roky odchytal pouze sedm utkání a teď stejně paběrkuje ve Villarealu. Simons měl svůj prime jako dítě, teď se pouze snaží zachránit upadající kariéru, proto šel do Lipska, kde podepsal smlouvu na necelé dva roky a v Lipsku pochopili, že aby na něm vydělali a nebyli ztratní rychle se zbavili. Vzali ho slepice a ještě na něm Lipsko vydělalo. A on se díky smlouvě může u slepic zdržet, až do svých třiceti. Předpokládám stejný osud pro Droa. Vracet se nemusí.
V klube je taký pretlak v zálohe, že chápem jeho rozhodnutie.
Vzhľadom na jeho potenciál je však obrovská škoda, že odchádza za úbohých 6 M.
Nech sa mu darí na novej štácii, aj keď ani tam sa mu nemusí podariť sa presadiť.
MarianH: nevieš , akú dostal ponuku od klubu. Taktiež nevieš , koľko mu ponúkli v inom klube ( PSG, City ). Vyplatiť sa sám uprostred sezóny ak nemám isté nové pôsobisko je nereálne. Tie peniaze mu niekto dal. Takže s niekým už musel byť dohodnutý skôr. A čo viem, odmietol prvý návrh zmluvy. Druhý už Barca nestihla. A taktiež som dnes čítal , že aj jeho agent bol proti tomuto rozhodnutiu a tlačil naň , aby ostal v Barcelone. A má to dôvod. V Barce má istotu , že ak s ním tréner počíta , šancu určite dostane a násobne sa jeho hodnota zvýši. Toto celé je jednoducho o peniazoch ktoré dostal od iného klubu. Som zvedavý na jeho vývoj
Po vstupe petrodolárov do veľkého futbalu už im konkuruje iba Real, my nie. Posledne to bol Dembele, teraz Dro. Prídu aj ďalší, lebo naša akadémia budí pozornosť a kúpiť si mladíka je lepšie, ako vychovávať a piplať a z mnohých sa vydarí jeden, dvaja.
Viem pochopiť, ak si vyberieš menší klub na rozvoj. Olmo kedysi šiel do Dinama Záhreb, pretože chcel hrať. To je presne projekt , kde sa vieš zviditeľniť ak máš talent. Hráš pravidelne Európu , hráš aj v relatívne kvalitnej lige pre mladých hráčov a si neustále na očiach. Ale odchody do destinácii ako PSG, City a tvrdiť , že chcela viac hrať ? Načo chlapci klamú sami seba ? Tam nieje šanca sa presadiť. Hlavne , ak tie kluby majú nejaké FFP v zadnici a nakupujú pokemona každý pol rok. Pep minulú zimu kupoval Khusanova z Lens za 45 mega ako top prospekt. Dnes radšej vysolil ďalších 20 za hráča , ktorému o pol roka končí zmluva len aby Khusanov nemusel hrať v základe , lebo mu vypadli dvaja stopéri. Kúpil Semenya za 70 mega , len aby Marmoush so Savinhom, ktorí dokopy stali okolo 110 mega nemuseli hrať v základe. Tie ropné kluby fungujú takto. Minulú sezónu pri zranení Fernandesa mu celú sezónu zachránil Oscar Bobb ako Top prospekt ich akadémie. Aby si následne kúpil ďalších pokémonov a túto sezónu chlapca nechal vysedávať na lavičke a chce sa ho čím skôr zbaviť. Ale , kto chce kam ....
...ja keď to budem brať ako hráč tak ,,,nebudem sedieť na lavičke a čakať kedy sa trénerovi urači má postaviť,ale idem tam kde budem ""mal by som""byť v základe,,,,😏⚽
Vzhľadom na jeho potenciál je však obrovská škoda, že odchádza za úbohých 6 M.
Nech sa mu darí na novej štácii, aj keď ani tam sa mu nemusí podariť sa presadiť.