Mě jako fanouška to nemrzí, protože z těch šancí co dostal jsem nic speciálního u něj neviděl. Flick ano, tam to chápu, že ho to musí žrát. Jsem zvědav co z něj PSG vymackne.
Len pre upresnenie: v Španielsku výkupnú klauzulu síce formálne „platí“ hráč, ale peniaze poskytuje nový klub. Rovnako ako pri Joanovi Garcíovi - asi si nikto nemyslí, že by si sám zo svojho vyplatil 25 miliónov. Je to bežná právna formalita, nič nelegálne.
kludne aj viac tiez ma to napadlo ci sa z toho deco a spol pouvia a budu davat tie klauzuly vyssie aspon u tych hracov ktori vedia o nieco lepsie kopnut do lopty
mna osobne ale aj dost sklamal Enrique ze k tomu dopomohol a uskodil klubu s ktorym ma spojenu minulost
Tam v tych mládežníckych zmluvách musi súhlasiť rodič a suma musi byt adekvátna hodnote hráča, keby to chcu súdnou cestou napadnúť tak aby si to obhajili... Gavi sa mi zdá ze mal 50m. ale ten bol inde samozrejme...
Hlavne že každý druhý rok vylepšujú zmluvy kadekomu a zabudnú, že chalanovi ťahá na 18 a má tam vykupku ako na kolotočoch...dúfam že homnebudeme kupovat spat ako Fabregasa aspoň za 60mil...
Nikto nezabudol!!,zmluva bola pripravovaná,čakalo sa na 18 r.,aby mal profesionálnu aj s riadnou výkopkou,ale chlapec bol dohodnutý tiež - a tiež sa čakalo na 18....nedonútiš hráča podpísať,keď mu niekde núkajú 3x viac...
A o tom srdci pre Barcu hovoril Flick....tu bilo srdce pre prachy.
Nakoniec že odíde je realita...všetci dobrí mladí sa do A tímu nedostanú a musia odísť inde ako chcú hrať na vyššej úrovni....jedine tá cena je nízka.... s tým by mali do budúcna niečo urobiť....
Kazdy tu nadáva, že cena je nízka, možno.. ale moment, kto je vlastne ten dro, dokázal už niečo? Len aby sa nakoniec neukázalo, že to bola vlastne super cena.
Takých dro je plná la maska.
mna osobne ale aj dost sklamal Enrique ze k tomu dopomohol a uskodil klubu s ktorym ma spojenu minulost
A o tom srdci pre Barcu hovoril Flick....tu bilo srdce pre prachy.
Mňa teda Enrique vôbec neprekvapil. Ten sa už neraz zachoval ako ožran z krčmy z vyšného konca...
Takých dro je plná la maska.