Taky mě to štve, ta sestava se 4 záložníky se mi dlouhodobě nelíbí. Hodně je praktikoval Xavi, ale prostě ani teď se mi nelíbí. To už bych tam viděl raději toho Rashforda nebo zkusit jak by si vedl na levém křídle Roony nebo Yamal.
Raphinha nemôže a tak skvelá príležitosť pre Roonyhoho, alebo aspoň Rashforda a on tam radšej treppne +1 záložnika Olma. Máš dostatok krídelníkov Hansi. Radi by sme videli minúty pre Roonyho, ktorý bol ignorovaný aj v superpohári vo finále aj v CdR. No ták ... takým tempom zdrhne ako Dro.
Dro k tomu neměl úplně oprávněný důvod, pořád to byl začínající mladík, ale Roony by ten důvod měl, protože vždy když nastoupil tak byl platný i produktivní, ale stejně nedostane pořádnou šanci...
Koľko zápasov ste videli hrať Roonyho na ľavom krídle? Predpokladám, že žiaden. Aj tak tam bude viacmenej hrať Balde... súhlasím ale s tým, že by mal určite dostávať viac šancí, minimálne v cope...
Lapi a já někde psal, že jsem ho viděl hrát na levém křídle? V komentáři výše jsem dokonce napsal "zkusit" jak by si vedl na levém křídle Roony nebo Yamal. To znamená, že já vím, že to není jejich přirozená pozice, ale byla by to varianta, abychom mohli zůstat s křídly, která jsou pro nás klíčové.
ihrisko v San Sebastiane rozhodne neni na experimenty, vyhravame tam iba sporadicky, real nam dycha na krk a vy chcete skusat hracov na pozicii, na ktorej pred tym nikdy nehrali. Dnes mame smolu lebo brutalne dominujeme, prehravame o detaily a real sociedad dal gol z jednej polosance / sance, skoda, ze Kounde bol pri nom taky pomaly. No dnes este aj Frenkie hra vyborne smerom dopredu a ma dobre tempo konecne mam pocit, ze neni len posuvacom lopty do stran. Otocit to bude dnes narocne.
Otočiť bude náročné, ale ak nedostaneme skorý gól, tak veľmi reálne.
Toľko smoly nemôžeme mať 2 polčasy...
Len treba neubrať nuhu z plynu...
Otočka úplne v kľude reálna...
Každý z těchto gólů měl platit. Rozhodčí u varu hledal něco čím to zrušit a rozhodčí na hřišti fanda baletek. Škoda těch týček a divim se, že uznali gól Rashfordovi.
Dnes hra Olmo o min 1 level lepšie ako Rash...
Toľko smoly nemôžeme mať 2 polčasy...
Len treba neubrať nuhu z plynu...
Otočka úplne v kľude reálna...
Wtf? Budme realisti, všetko offsajdy, aj keď minimálne