Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-01-19 11:50:13
Je pravda, že gól Yamala mal platiť, ale na druhej strane ak z piatich čistých šancí dáme iba jeden gól a nastrelíme 5x konštrukciu bránky a zároveň po vyrovnávajúcom góle stratíme absolútne sústredenosť a hneď z nasledujúceho útoku inkasujeme druhý gól, nemôžeme vyhrať. Tá nesústredenosť po góle sa opakovala už niekoľkokrát, keď sme dali gól a hneď v priebehu dvoch-troch minút sme ihneď inkasovali. Do konca sezóny je ešte veľa zápasov a podľa mňa bude rozhodujúci zápas EC. Ak v ňom vyhráme obhájime titul. Musíme však v každom zápase hrať tak aktívne ako včera, ale efektívnosť musí byť o100% lepšia. Dúfam, že si to zlízne v stredu Slávia Praha.
LaBrie Premium
2026-01-19 12:46:17
Zo včerajšieho zápasu som bol naozaj deprimovaný...toľko smoly v jednom zápase plus rozhodca nás svojimi rozhodnutiami poriadne rozhodil....
pepo46 Premium
2026-01-19 13:09:00
Podľa mňa sme si zlízli smolu na polrok. Hrali výborne, hra sa musela každému páčiť.
Komu sa hra nepáčila, mal by fandiť skôr hokeju. Real ešte zakopne (nie len u nás). No a k rozhodcovi - Yamalov gól platiť mal. Z môjho pohľadu bolo evidentné, že arbitri za každú cenu hľadali dôvod. A to vôbec radšej nepíšem o tom, ako rozhodca celý zápas toleroval brutálnu hru proti Pedrimu (okrem červenej karty, ktorá bola evidentne udelená správne).