Ak Marc bude chciet ist pustil by som ho nakolko v zalohe je pretlak FDJ (Bernal, Garcia) - Pedri (Gavi) - Fermin (Olmo) + budu sa tam tlacit ďalší mladí chalani. Avsak ak predať tak min. 30M. Možno by bolo rozumne ho pustit na pol roka na hostovanie nech sa ukaže a tak predat.
Od minulého roka je to môj favorit, samozrejme má úpadok formy. Troška ma mrzí, že Bernal hraje viac, aj keď má niekedy očividne problém aj s prihrávkou na 3 metre. Hej, je po vážnom zranení, chápem, ale aj tak. Skôr by som hľadal "hosťovačku" preňho.
Tato debata, ze mame privela zaloznikov tak niekoho pustime lebo je tam pretlak sa tu objavuje pravidelne:D potom pride jedno-dve zranenia a mame problem. Casado dostava malo minut, lebo su chvalabohu ostatni ako tak zdravi, ale sme v polovici sezony sily zacnu dochadzat a nemyslim, ze si mozme dovolit teraz poslat prec 2 zaloznikov Droa aj Casada. Inak co sa tyka Bernala mne sa dost paci, ano obcas je pri lopte neskoro a nepresne prihra, neni na 100%, ale ma v sebe nieco specialne a to ako spracuvava loptu a pohybuje sa s nou mi velmi pripomina Busquetsa. Ak ostane zdravy bude top na vela rokov.
Ja by som ho v lete predal a zadarmo stiahol Goretzku alebo Bernarda. Verím že 20-25m za neho dostaneme a od konca minulej sezóny ma veľký upadol vo forme. Ak by sa náhodou niekto zranil na dlhšie obdobie alebo keď v dôležitých zápasoch potrebuješ priniesť kvalitu z lavičky, Casado to nie je. Mlady chalan čo celu sezónu sedí bez formy na lavičke ti neprinesie do veľkého zapasu toľko ako skúsení hráči čo vyhrali LM, nedá sa vyhrávať tituly len s hráčmi do 25r.
Casado nemá úpadok formy, odkiaľ vieš, že áno, keď vôbec nehrá? Casado len nevie vytlačiť Pedriho, FDJ,Fermina, Olma,Erica . A Goretzka koho z nich vytlačí?
hej suhlasim s emilianom. Este by som dodal, ze Casado neni ten typ hraca, co este nestihol ukazat svoj potencial. Uz vieme co dokaze, minuly rok tahal nasu zalohu polovicu sezony, hral min. na urovni Frenkieho a hral perfektne aj vo velkych zapasoch ako el clasico. Potom je otazka, ci sa chceme zbavovat hracov, ktori maju jeden rok slabsiu formu, lebo pri tom pocte zapasov si nikto neudrzi formu kazdy rok po cely rok. V lete budu MS to zas budu hraci dalsiu sezonu nekonzistentni a rozbiti jak Čenkove deti a bude opat viacero kandidatov na predaj?Nehovorim, ze Casado ma nutne zostat, len mi chyba trochu vacsia trpezlivost u niektorych fans, ked chceme budovat nejaky tim musime byt trpezlivi aj s takymi hracmi ako Gavi, Bernal, Casado, Olmo, Araujo... Samozrejme vsetko s mierou.
Nemá? Od polovičky minulej sezóny prestal podávať výkony vďaka ktorým hral základ a keď dostával šance z lavičky ešte minulú sezóny tak hral podstatne slabšie. Túto sezónu neodohral jediný dobrý zápas, pri striedaniach nebol nikdy rozhodujúcu a v zápasoch kde dostal šancu, či to bolo CdR alebo LL, hral zle. Dokonca aj Oli tu kritizoval jeho výkonnosť, na to aký je Casado slabý po fyzickej stránke nevie to vynahradit technikou, pozicnou hrou a pod. jak to robí Pedri. V subojoch býva neskoro, zle pressuje. Goretzka ani Bernardo nemusia nikoho vytlačiť ale je to zaručená kvalita na lavičku. Určite by som bol v menších obavách keby vo vyradovacke LM nastúpi z lavičky Bernardo alebo Goretzka, pripadne že by niekoľko týždňov hral základ miesto zraneného Pedriho / FdJ než keby ma toto riešiť Casado.
Suarez, idem na to logicky. Pokiaľ môžem predať lavičkára čo je mimo formy rok za 20-30m v našej situácií a nahradiť to hráčom ktorý už má síce 30 ale skúsenosti z najvyšších súťaží kde bol hráčom základu, tak neváham. Ja Bernarda nemusím ale stále je to podstatne kvalitnejší a skúsenejší hráč než Casado. Táto hlúpa obsesia že musíme mať len mladých hráčov a nemôžme predať odchovanca je úplne nelogická, hlavne keď chceme hrať o všetky trofeje.
Cule90, je rozdiel keď tu niekto predáva Olma, Fermina po 2-3 mesiacoch čo sú bez formy ako Casada ktorý formu nemá už od minulej sezóny a hrá stále menej a menej. Práve v clasicu stratil Casado základ keď ho na polčas vystriedal FdJ a hra sa totálne zmenila, odvtedy hral stále menej a horšie. S tým Araujom to nemyslíš hádam ani vážne, ten je mimo už tretiu sezónu a stále mu chcete dávať šance. Držať hráčov za zásluhy a to že mali pred sezónou, alebo dvomi formu je vyslovene sebapoškodzovanie. Však práve že keď naši hráči budú rozbití, chceš stavať radšej zaručenú kvalitu alebo chalana čo naposledy hral dobrý zápas sezónu dozadu? Aj rotácia by mohla vyzerať lepšie keby je na tej lavičke väčšia kvalita, nie že chalan dostane šancu proti tímu tretieho sledu a po polčase musí aj tak prísť FdJ alebo Pedri lebo nevie urobiť rozdiel ani proti takýmto klubom.
Jackopz ja ho tiez vidim so slabsou formou. Skor poukazujem na to, ze pokles formy je normalny a v tomto si moze ruku podat s Laminem, Koundem, Cubarsim a dalsimi, ktori minuly rok hrali takisto na vyssej urovni, ale nikto ich nepredava. A to hraju prakticky kazdy zapas, takze na nedostatok prilezitosti sa nemozu stazovat. Za mna Casado nie je nenahraditelny, ale z lavicky super (otazne, ci jemu to bude stacit) a hraci z inych klubov su s velkym otaznikom kym nepridu a nezacnu za nas hrat, lebo vymena hraca za hraca jednoducho nie vzdy funguje.
FCBCN moze byt. Pri Bernalovi mam ale skutocne niekedy pocit kontroly, ze diktuje tempo zapasu podobne ako Pedri. Pohybuje sa pomaly skoro jak Busquets, ale vie rozdavat prihravky pomale, rychle, kratke, dlhe, v spravnom case:D
Áno, pokles formy je normálny, ja súhlasím ale nie na obdobie čo trvá už druhú sezónu. Navyše v našej finančnej situácií keď nemáme € na rozhadzovanie by bola výmena hráča bez formy za zaručenú kvalitu + 20-30m výborný ťah. To že Casado nedostával šance je tiež kravina, má pomenej minút ale dostal šance aj v základe, sú zápasy kde odohral 90 minút, aj tie zápasy čo sme vyhrali a odohral tam 90 minút tak bol najnižšie hodnoteným hráčom zo zálohy. Prípadne mi môžeš ty alebo emiliano ukázať zápas z tejto sezóny kde podal kvalitný výkon.
Casado, ako simulant najvyššej kategórie by sa profilovo skôr hodil do Realu Madrid, ale aj Atletico bude dobré. Hlavne nech už teatrálne čísla predvádza niekde inde.
Jackopz plne suhlasim s tym odstavcom co si venoval mne. Proste vsetko je aj o prioritach v nasej financnej situacii co tu 80 percent ludi nevie pochopit a drzalo by si svojich milacikov za minule zasluhy aj za cenu straty konkurencie ale to uz som tu pisal velakrat a nebudem sa dokola rozpisovat. Jedna vec ale, ja by som sa nebal predat aj toho Fermina (v pripade dobrej ponuky samozrejme) a tie peniaze pouzit na ja neviem Bastoniho, Kanea a podobnych. U mna Fermin je dobry hrac, velmi produktivny ale vo vela veciach pokulhava a preto ten argument vyssie.
Rok mimo formu, nehrava pravidelne, prakticky je posledny v našom poradí zaloznikov. Mimo PL by 50 za neho nik nedal a v PL dajú 50 radšej za overeného hráča z ligy, pripadne za niekoho kto hráva pravidelne. AtM tiež neverím ze by dali viac ako 30 za neho.
Cule90, je rozdiel keď tu niekto predáva Olma, Fermina po 2-3 mesiacoch čo sú bez formy ako Casada ktorý formu nemá už od minulej sezóny a hrá stále menej a menej. Práve v clasicu stratil Casado základ keď ho na polčas vystriedal FdJ a hra sa totálne zmenila, odvtedy hral stále menej a horšie. S tým Araujom to nemyslíš hádam ani vážne, ten je mimo už tretiu sezónu a stále mu chcete dávať šance. Držať hráčov za zásluhy a to že mali pred sezónou, alebo dvomi formu je vyslovene sebapoškodzovanie. Však práve že keď naši hráči budú rozbití, chceš stavať radšej zaručenú kvalitu alebo chalana čo naposledy hral dobrý zápas sezónu dozadu? Aj rotácia by mohla vyzerať lepšie keby je na tej lavičke väčšia kvalita, nie že chalan dostane šancu proti tímu tretieho sledu a po polčase musí aj tak prísť FdJ alebo Pedri lebo nevie urobiť rozdiel ani proti takýmto klubom.