Ach jaj chlape, videl si ty vobec zostavu Man City? Ved koho tam ma dat? Hra aj Foden co bol len teraz chvilku vo forme, Rodri je este daleho od formu, hraval Nico atd.. Preco mu nepredlzili este zmluvu? Ved trosku si pozriem ten futbal co hraju, nielen flashscore
Reijnders Foden Cherki, navyse Pep s nim pocital ked nekupil za neho nahradu a v lete chcel k nemu a Rodrimu dat dokopy Wirtza. Videl som viacero jeho vykonov tuto sezonu a boli dobre tak nemudruj aspon.
Pozri sa, ja respektujem iny nazor a nemudrujem, pisem co evidentne vidim, donehnes s komentarom, ktory povysenecky zakoncis ach jaaj, tak Ti spatne pisem dovysvetlenie preco si to myslim a rovnako s tebou komunikujem rovnako. Podla mna si nevymenoval ani jeden spravny argument, nakolko momentalne Pep nema lepsieho a skusenejsieho tak preto hra, nie preto ze je v top forme
Jasne ze uz svoju najlepsiu formu nema. Tak ako 32 rocny Messi bol slabsi ako ked mal 25. Tak ako kazdy hrac po 30tke. Ale povedat ze brutalne klesol je teda silna kava a hlavne ked to zakoncis slovom bohuzial. Takze mne z toho vyplyva ze tvrdis ze on je uz tak slaby ze sa nam neoplati ani zadarmo. Teraz sa zranil Pedri a zas sa ukaze ze de Jong to sam nezvladne a nikto nedokaze robit to co on. Tak preco zahadzovat takuto prilezitost zadarmo a mat na 2 pozicie 3-4 kvalitnych hracov ak ratame aj Gaviho.
Ano, ale nepredlzuje zmluvu so City a podobny priklad v podobe Gundogana sme uz mali, tak preto pisem bohuzial , ze Pep vie presne co robi a ked bol v svojom najlepsom a chcel prist tak neprisiel, ale ja ho privitam rad, ale nwocakavam uz taky vplyv
Tak ano ani ten Gundogan uz nedosiel v najlepsich rokoch ale aj tak bol platny. Povedal by som ze v tej sezone to bol nas najlepsi zaloznik praveze. Myslim si ze Bernardo bude fyzicky v lepsej forme a ma toho dost co ponuknut na 2 mozno 3 sezony. Zadarmo nieje co stratit.
Ono Pep moze vediet ale vprvom rade Bernardo uz chce zmenu.
Jak píše Hviezda, tak Silva už za poslední roky výkonnostně hodně klesl, navíc má 31 a podhrot i křídla máme lépe zajištěné než jím. Zbytečný příchod by to byl.
Ak by súhlasil s nižším platom, ako záskok by nemusel byť zlý. Nemôžeme mať zase len mladých, nejaký skúsený hráč sa zíde. Len či by s niečím takým súhlasil.
Budeme zbierať vyslúžilcov ? Je pomalý, nemá dravosť ani strelu, taký klusák, behá ako po postrelení. Že ho Pep ešte stáva ? Pep tam už dlho nebude, zaspal dobu.
Ono Pep moze vediet ale vprvom rade Bernardo uz chce zmenu.