Upřímně jsem nejdříve myslel, že Cancelo přichází jako konkurence hlavně pro Koundého, ale teď jsem rád, že o tom mluví spíše Balde, který se teda za mne v tom progresu nejvíce zastavil (hlavně tato sezóna). Vzpomínám si, jak vyprávěl, že jeho vzorem na bekovi je Davies, ale ten v jeho věku už předváděl world class výkony. Balde měl být ten bek co bude větrat lajnu a stíhat být, jak bekem, tak i pomalu křídlem, jenže k mému překvapení je z našich obránců více ofenzivním bekem Koundé.
Překvapilo mě, jak má Balde poměrně špatné vedení míče a že při jeho rychlosti bude pro něj obtížné obejít byť jednoho hráče. Letos ani centry nelítají, no prostě zatím je to bída a místo aby dával nějakou přidanou hodnotu, tak se spíše veze na náladě týmu.
logicky by mělo rozhodovat skóre, rozhodovat podle vzájemného zápasu by mohlo být trochu "nefér"... Vzájemný zápas snad jedině v případě, že budou mít oba stejné skóre.
Překvapilo mě, jak má Balde poměrně špatné vedení míče a že při jeho rychlosti bude pro něj obtížné obejít byť jednoho hráče. Letos ani centry nelítají, no prostě zatím je to bída a místo aby dával nějakou přidanou hodnotu, tak se spíše veze na náladě týmu.