I přes ty těžké první doteky, je stále vidět, že to v sobě má a že má hlad po gólu. Bylo to krásně vidět u jeho gólu: těžká, prudká nahrávka přímo do těla, rozhodila ho, měl sotva setinu sekundy na reakci a ihned tam vylítla noha správným směrem. Sice to vypadá jako samozřejmost, ale jen pravý striker reaguje takhle rychle a správně v takovýchto situacích.
matewr u jeho gólu stál před odkrytou brankou a stačilo prostě nějak jen trefit. Jinak byl ve hře úplně nepoužitelný, tolik ztrát míče a neschopnost nezpracovat míč jsem už dlouho neviděl.
Vidim to podobne a do dalsej sezony potrebujeme jednoznacne noveho strikera. V kombinacii uz nestiha, tie strely uz tiez nie su co byvali a neda sa mu poslat ani loptu do behu, lebo je pomaly. A to ma vcera prekvapilo, kolko mu dali hraci Slavie priestoru, lebo v LaLige som uz dlho nevidel, ze by mu obranca dovolil otocit sa s loptou a nechat ho porozmyslat, co urobi. Samozrejme nic z toho nie je jeho vina, je to legenda, ktora ma to najlepsie za sebou a vsetci mladi by sa od neho mali ucit, ale nemozeme si dovolit ponechat si ho len ako mentora pre mladych.
Tí čo kydajú na Lewu sú totálne mimo a stavím sa že z 90minutového prenosu v TV tak tretinu času strávia pred chladničkou čo by tak ešte zožrali pri fotbale. Keby mali zabehnúť hladkú 60tku tak budú musieť ísť na infúzky alebo aspoň týždeň na marodku. Všetci čo naňho kydajú sú vylízaní magori.
bendo, Ty tu na tému Lewandowski robíš zo seba chuja pravidelne a veselo v tom pokračuješ, pozerám. Pred pár dňami si sa prezentoval skvostným postrehom, že Lewa dáva góly len preto, lebo mu na ne spoluhráči nahrávajú. Toto si rozhodne nechaj patentovať.
Eldy, čo má tvoj koment spoločné s formou Lewu? Namiesto regulárneho ohodnotenia hry Lewu, tak jeho oponentov posielaš si zabehať 60 tku............nechápem.
Zase ale 2 goly po 2 rohoch...Inter vtedy u nas dal tiez 2 goly z 2 rohoch...to je uplne zalostne...nechcem si predstavit co by to tak bolo vo vyradovacke proti takemu Arsenalu, ktory ma najlepsie premakane rohove kopy v Europe.......
Aj keď nie som fanda Lewu v tejto sezóne, tak ma štvú prispievatelia ktorí ironizujú výkony niektorých hráčov Barci. I ten najslabší hráč vydáva všetko pre úspech Barci i keď malým podielom. Myslíš, že sa mýlim, frkmrk?
Lewa pokazí jedenásť
No paráda na predaj aj to poxhybujem už