Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-01-22 18:26:33
Stavět kandidaturu na úzkou spolupráci s Messim je blbost .. ano je to legenda ale na hřišti už nepomůže takže mi sázka na něj nepřijde moudra …
2026-01-23 00:25:42
Reči o úzkej spolupráci s Messim alebo dokonca o jeho návrate sú podľa mňa úplne mimo. Je to lacný populizmus, ktorý hrá na nostalgiu. Tím sa medzitým výrazne prebudoval a Messi je dnes už legenda minulosti, nie riešenie budúcnosti.

Úprimne, ak sa kandidáti chytajú takýchto tém, skôr to ukazuje, že nemajú čo ponúknuť. V tomto ma ale Xavi príjemne prekvapil – aspoň sa nehrá na „Messi notu“. Na druhej strane, keď sa pozriem na jeho program, je prakticky v úplnom súlade s tým, čo dlhodobo presadzuje Laporta.

Silná podpora La Masie, ktorú klub konečne znovu cítiť, a zároveň rozumné dopĺňanie kádra externými hráčmi. Z toho, čo je dnes na stole, mi Laporta vychádza ako jasný a racionálny víťaz.

Ak je toto celé zhrnutie programov ostatných kandidátov, tak je to úprimne dosť úbohé. Po tom všetkom by som čakal viac – napríklad dôraz na transparentnosť, návrat fanúšikov na štadión, aby Camp Nou znovu žil, a nie len prázdne frázy a nostalgické sľuby.