Tazka uloha… alvareza by som v klube chcel ale tiez to neni klasicky hrotak, nema ani vysku na rohy co sa zijde aj pri brani, vsak Robert? :)
Moc variant na trhu ale neni. Pri Vlahovicovi ma oblieva pot na chrbte. Kde su tie casy ked pobehovali po ihriskach hraci jak Drogba, Costa, Ibra, Suarez, Rooney, tieto profily zrazu neexistuju skoro
Existujú podobne kvalitný útočníci ale ich cena je taká že aktuálne môže Barcelona zabudnúť .... Je kopa útočníkov ktorých by som si okamžite u nás vedel predstaviť ale cena + plat je nereálne ( ako aj ochota klubov ich predať) .
Spíš než po Bastonim, bych šel po Van de Venovi (24) z Tottenhamu, o němž se tu taky psalo, do Flickova stylu by pasoval, je jedním z nejrychlejších stoperů a dokáže vyvážet míče dopředu. Smlouvu má sice do 2029, ale už se objevily zprávy, že by z Tottenhamu rád odešel.
bastoni by podla mna bol najlepsia volba, ale asi aj najdrahsi zo vsetkych moznosti. ja by som skusil nieco na sposob guirassy+schloteback. to by bolo v cene alvareza po ktorom laporta pojde. van de vena osobne nepoznam, taze sa k nemu vyjadrovat nebudem, ale asi tiez este nebude naskusenejsi ked ma este "len" 24 .....
Moc variant na trhu ale neni. Pri Vlahovicovi ma oblieva pot na chrbte. Kde su tie casy ked pobehovali po ihriskach hraci jak Drogba, Costa, Ibra, Suarez, Rooney, tieto profily zrazu neexistuju skoro
Vlahovic zadarmo a CB a LW