ale ved volby este eneboli, preco mqrtin09 pises v minulom case?
Co spravil Laporta dobre? To si nikto nepamatam v akom financnom srabe sme boli ked prebral lokomotivu. Boli sme na Bielom koni smerom do pekla.
Podla Deloitte su nase prijmy 6ste v celej EU. Vtipne, vsak. To nemame otvoreny stadion, Deloitte pocital s nahradnym stadionom, za ktory sme platili cca 24 milionov za celu prestavbu. Cize stratu z listkov atd si prirataj. A aj tak sa sportovo aj ekonomicky drzime.
Ja neviem. Co vlastne sa da spravit inak? Ma tam znamych a kamaratov? Jasne.
ja mam laportu rad lebo je to srdciar ale co sa tyka tych ekonomickych veci myslim si ze to mohlo a malo byt daleko lepsie. a s tou minulou sezonou to pisem preto lebo to bola sezona ktora vratila barcu spat medzi kandidatov na lm a predvedena hra sa vyrazne zlepsila co urcite uspokojilo socios .
neviem co by sa muselo stat aby laporta volby prehral po tej uspesnej minulej sezone
Lenže v 2023 sme v top 5 neboli to len tak, keď to berieš za samozrejmosť Jackopz. Sme top 2 teraz a veľa vecí ide relatívne dobrým smerom. Ale jasné Laporta s tým nič nemá hoci je prezident.
Aj United býva pomaly každý rok v topke a majú tragické vedenie ale je to najväčší klub v PL rovnako ako Barca a Real sú najprestížnejšie kluby v Európe, nezávislo od toho čo majú krízu alebo nie. Laportovi zachraňuje riť najviac Flick ktorý nebol ani jeho prvá možnosť a jeho šikovnosť variť z toho čo má k dispozícií. To v akom stave sú reálne financie klubu nevieme nik, ružové to ale asi nebude keď je každé leto problém registrovať hráčov čo i len na hosťovania so zníženým platom. Jeho kampaň začala na Xavim, udržaní Messiho, privedení finančných istôt a dotácií pre klub a menách ktoré s ním do toho pôjdu. Ja ho nechcem prehnane hejtovať ale Messi s ním podľa všetkého nemá najlepší vzťah, niektoré finančné dotácie ktoré sľuboval neboli doteraz podpísané / vyplatené a kopa ľudí mu z kampane mu odišla hneď prvé mesiace, na to sú určite tiež dôvodu. Komentár z iného príspevku to vystihuje presne, Socios stačia výsledky.
ja sa tu nebudem opakovat o Messim. To sa tu preberal minimalne 4x a boli to dlhe pribehy.
Barcelona ma obmedzene moznosti ziskania viac penazi. Zmluvy ktore podpisal nas tahaju von z bahna kam nas dostalo predchadzajuce vedenie. Zmluva so Spotify, Nike, VIP sedacky.
Ziadna predchadzajuce vedenie nemuselo riesit prestavbuy stadiona a straty s tym spojene.
A navaly teorii od inych kandidatov, no co maju povedat. Len ze by to robili lepsie.
vieme akych trenerov sme tu mali predtym. Tata Martinom ,Koeman, Valverde atd. Vsetci tazili z Messiho.
Ved mu daj ten dobry bodik za to, ze tu je Flick, ze pritiahli Lewu, Garciu, Deca ktory teraz taha mladych sem. Za 50 mega predali mladych atd.
Ini kandidati uz aj povedali svoju predstavu o treneroch? Ci sa zvezu ak vyhraju?
Však ja mu dávam veľký bodik za Flicka, ja som ho tu chcel ešte pred Xavim. Ale nebola to jeho prva možnosť, jeho prva možnosť bol Xavi ktorý bol prakticky tiež ťah na Socios. Za Lewu som tiež šťastný, rovnako ako za Raphu ale minule vedenie sa hejtovalo kvôli vysokým platom, hejtoval to aj Laporta a pozri aku ma Lewa zmluvu. Keď sa povie A, treba povedať aj B. Ja neobhajujem žiadne opozičného kandidáta ale niesom odvareny z Laportovho vedenia klubu.
Co spravil Laporta dobre? To si nikto nepamatam v akom financnom srabe sme boli ked prebral lokomotivu. Boli sme na Bielom koni smerom do pekla.
Podla Deloitte su nase prijmy 6ste v celej EU. Vtipne, vsak. To nemame otvoreny stadion, Deloitte pocital s nahradnym stadionom, za ktory sme platili cca 24 milionov za celu prestavbu. Cize stratu z listkov atd si prirataj. A aj tak sa sportovo aj ekonomicky drzime.
Ja neviem. Co vlastne sa da spravit inak? Ma tam znamych a kamaratov? Jasne.
neviem co by sa muselo stat aby laporta volby prehral po tej uspesnej minulej sezone
Barcelona ma obmedzene moznosti ziskania viac penazi. Zmluvy ktore podpisal nas tahaju von z bahna kam nas dostalo predchadzajuce vedenie. Zmluva so Spotify, Nike, VIP sedacky.
Ziadna predchadzajuce vedenie nemuselo riesit prestavbuy stadiona a straty s tym spojene.
A navaly teorii od inych kandidatov, no co maju povedat. Len ze by to robili lepsie.
vieme akych trenerov sme tu mali predtym. Tata Martinom ,Koeman, Valverde atd. Vsetci tazili z Messiho.
Ved mu daj ten dobry bodik za to, ze tu je Flick, ze pritiahli Lewu, Garciu, Deca ktory teraz taha mladych sem. Za 50 mega predali mladych atd.
Ini kandidati uz aj povedali svoju predstavu o treneroch? Ci sa zvezu ak vyhraju?