Včerejší zápas jsem nikde neviděl, protože ho nikde nedávali. Ale s článkem i tak nemůžu souhlasit..... To že dá Lewy jednou za 10 zápasů gól do prázdné branky z malého vápna přeci není měřítkem pro to, že na to pořád ještě má. Minimálně ne v dresu Barcelony.
Já ho nechci nijak hanit, je to legenda a udělal toho v dresu Barcy pro klub strašně moc - za to mu patří obrovské díky ! - ale ....
Štatistiky hovoria trochu iný príbeh. Lewy má túto sezónu 12 gólov v 25 zápasoch, čo je gól každých 110 minút - to rozhodne nie je "raz za 10 zápasov".
Stále je platný a dôležitý pre tím. V 37-38 rokoch nemôžeme očakávať, že bude každý zápas ťahať celú ofenzívu, ale jeho skúsenosti, pohyb v šestnástke a schopnosť premieňať šance sú stále cenné.
Barcelona by mala určite hľadať nástupcu, ale v súčasnej finančnej situácii klubu je kúpa top útočníka nereálna. Takže kým ho máme, Flick ho využíva celkom rozumne. A tie góly "do prázdnej branky z malého vápna"? No veď práve v tom je umenie útočníka - byť na správnom mieste v správny čas. To nie je náhoda.
keď si ten zápas nevidel tak prečo to komentuješ? V prvom polčase nikto nič moc ale druhý polčas celkom v pohode. Yamal bol brutal dobrý aj Raphińa. Lewa na svoj vek zahral velmi slušne. Inak pozeral som to na livetv.sx keby niekto oponoval že som to nemohol vidieť.
No ja som videl len chvilocku v tom nemoznom gulasi co navarila novasport. Chcem sa opytat preve ne ten akoze faul. Ved tam sa Levandovskeho ten japonec ani len nedotkol. To bolo jedine co som videl. Ale kontakt z tych zaberov nebol ziaden. Videl niekto inak a inde ?
Ja to teda vidím bohužel jinak, momentálně našemu stylu co hrajeme už nemá co dát. Pokud tady zůstane za minimum platu tak se zlobit nebude ale uspokojovat se tím, že v tomto věku nám má stále co dát me spíš děsí.
Já ho nechci nijak hanit, je to legenda a udělal toho v dresu Barcy pro klub strašně moc - za to mu patří obrovské díky ! - ale ....
Stále je platný a dôležitý pre tím. V 37-38 rokoch nemôžeme očakávať, že bude každý zápas ťahať celú ofenzívu, ale jeho skúsenosti, pohyb v šestnástke a schopnosť premieňať šance sú stále cenné.
Barcelona by mala určite hľadať nástupcu, ale v súčasnej finančnej situácii klubu je kúpa top útočníka nereálna. Takže kým ho máme, Flick ho využíva celkom rozumne. A tie góly "do prázdnej branky z malého vápna"? No veď práve v tom je umenie útočníka - byť na správnom mieste v správny čas. To nie je náhoda.