Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
AndreasGerardi Premium
2026-01-30 08:57:13
K lepšej forme ? Ten chlapec sa za posledný rok nikam neposunul. Neuveriteľne stagnuje a ja sám neviem , čo s ním. Kedy mal naposledy asistenciu ? Kto si pamätá nejaký dôležitý center ? Ja si s jeho menom neviem spojiť jedinú pozitívnu vec. Smerom dozadu tiež žiadne terno. Nerozumie si s Raphom ani Rashfordom. Je to podľa mňa brutálne malo. Cancelo mal pár minút na ihrisku a vytvoril viac šancí ako Balde od začiatku sezóny. To veľa hovorí
2026-01-30 10:34:23
Moze sa to zdat kedze je dobry dribler a je dost rychly ale jemu vobec nesedi hrat s Raphinom. Raphina sa tlaci do stredu a Balde nema schopnosti na to zastupit ho v sirke lebo jeho centre a nabehy su slabucke. Akonahle pride Rashford ktory viac drzi ciaru a ma schopnost nejakej finalnej nahravky alebo poslat dobry center a Balde sa presunie viac do vnutra kde pomaha s prekonavanim linii tak hned je platnejsi. Presne ako v zapase s Kodanou mu prospelo ked a jeh ostrane hral Rashford. Toto este v 2023 popisoval Xavi ked mal k dispozicii Baldeho a Albu a pekne vysvetlil ich rozdielne vyuzitie... zatial co Albu popisal ako hraca s vybornou finalnou fazou a inteligentnymi nabehmi po ciare tak o Baldem povedal ze je platnejsi pri vyvazani lopty a prechodoch. V najblizsej dobe ale Baldeho situacia nema riesenie kym je Raphina v time kedze ten tiez nieje vhodny na drzanie sirky a tvorbu hry odtial. Treba len cakat a najst po Raphinovi iny profil kridelnika.
Rasto Premium
2026-01-30 17:47:44
No neviem, ja vidím v poslednej dobe u neho len chaos. Vpredu nevymyslí nič a vzadu je od hráča ďaleko a potom nestíha alebo rovno na neho kašle a vyklusáva.