to su take konspiracne dristy ...horsie ako dennik nenavist
tento egoisticky placko v tej tavej lige doji cokoladovych ropnych šejkov a jedine co ho v zivote brzdilo byt najlepsim hracom planety bol prave leo takze toto su take zvasty a spekulacie ze to uz ani nestoji vobec citat co sa zial v mojom pripade stalo
bol by som rad za serioznejsie spravy aj keby to malo byt 2x do na ako 10x sratschiek
Minimálně z PR a ekonomického hlediska by to byla pro Inter Miami bomba. Neustále vyprodáno, vykoupené dresy pořád. Ten ekonomický dosah by byl neuvěřitelný.
Urobili by z nich marketingom "z Rivalov sú Spolubojovníci!". Dali by ich na rovnako a hodnota Inter Miami by išla raketovo hore. A pokiaľ by vydržali aspoň 2 sezóny a získali hneď v prvej aspoň double, tak by sa tam točili, nie milióny ale miliarda!
tento egoisticky placko v tej tavej lige doji cokoladovych ropnych šejkov a jedine co ho v zivote brzdilo byt najlepsim hracom planety bol prave leo takze toto su take zvasty a spekulacie ze to uz ani nestoji vobec citat co sa zial v mojom pripade stalo
bol by som rad za serioznejsie spravy aj keby to malo byt 2x do na ako 10x sratschiek