Ale no. On je osobnost a robi dobru pracu s tym,co ma. Nauci vsetkych behat a udajne su aj mimo kabiny hraci velmi pristupni a skormni. Simeone je sucast La Ligy a jednou z jej ich svetlych stranok. Ako trenera ho treba uznavat. A tieto drobne provokacie patria k tomu. Mal dat Yamal hatricka prist ku nemu a ukazat tri prsty. Co sa moze este stat.
No ja ozaj neviem , ale taketo spravanie sa trenera by na tejto urovni malo byt dostojnejsie. Chapem emocie to je normalne, poznam to, ale tu sa dostavame do ludskeho suterenu...
Jak píše snadhladom(mimochodem trefný nick do této situace). Zkrátka tohle Cholo dělá, ať už jde o nás či Real pravidelně, či jiné soupeře a je to jeho způsob jak pomáhat svému týmu rozhozením jednotlivců, ale i fanoušků. Líbit se nám to nemusí no nejlepší odpověď je- mu to vrátit jeho opakovanou porážkou.. 💪
Je pravda, že Cholo dal Atletiku hodně, ale taky se dá říct, že při zápasech se většinou chová jak emotivní šílenec, kterého by měli po zápase odvézt v kazajce. To je tak, když občas bojují 2 zbývající mozkové buňky o 3 místo :)))
snadhladom : Dělá dobrou práci? Atletiko poslední dva přestupáky utratilo za posili šílený peníze(daleko více než Real) a stejně si je zatím Flick namazal na chleba s odchovanci. Loni tři titulu, proti nule a letos máme superpohár a 15 bodů náskok na Atlety :D
Jako jeden zápas nedělá dva roky tragédie
Ja sa cudujem, ze mu to saskovanie rozhodcovia trpia. Neustale vystupovanie zo zony, rozhadzovanie rukami nad verdiktami. Karty pre staff sa zaviedli presne pre toto. Ale on je asi nedotknutelny
Simeone je idiot a vždy nim bol, tak niet sa čomu čudovať. Pobehoval okolo postrannej čiary ako zmyslov zbavený. A naviac, vie, že ho rozhodcovia už ako idiota berú tak mu to tolerujú. Lenže dokedy???
mna najviac dostalo jak sa pri tom rieseni ofsajdu pri nasom gole modlil a saskoval tam😂to je asi jediny trener ktoreho netrestaju za to ze nestoji tam kde ma
Jako jeden zápas nedělá dva roky tragédie