ja myslim, ze v lete by sme mali hladat 2 strikerov, nie jedneho:D Ferran vo forme je skvely, ale akonahle zahodi par sanci sadne na neho deka a vlecie sa to s nim niekolko zapasov. Nemoze mu trvat niekolko zapasov zabudnut na zahodene tutovky...
Môj osobný názor je, že Ferran nemá na Barcelonu. Vravím to už veľmi dlho a stále sa to len potvrdzuje. Áno, má skvelé záblesky, ale to nestačí na Barcelonu. Môj názor.
Keď bol po zranení a bolo ho treba šetriť prečo ho dal od začiatku? Od začiatku sa dávajú hráči 100pro pripravení. Po zranení sa dávajú hráči na plac až v druhom polčase. Zase si to tu prekrucujete podla seba.
ale to není o taktice, prostě ti řeknou, může hrát, ale neměl by víc než 60 minut aby se nezvýšilo riziko obnovení zranění. Tak ho necháš hrát 60 minut. Co je na tom tak těžkýho na pochopení?
Jasne ty si pri tom bol jak to domluvili s doktorama na 60.......... jednoducho si to tu vycucávaš z prstu.keby tam hral 75 minut tak tu napíšeš že to domluvili na 75. Ešte raz od začiatku sa dáva hráč na 100percent pripravený. Teraz je Raphina podla teba zachránený ale sorry ........ prehrali sme. Nech žijú doktori čo majú v malíčku 60min.
No Koundé je už dlhšie z formy, potreboval by oddych a podľa mňa aj keď by Balde dostal poriadnu konkurenciu, tak by sa ukázalo, že až taký dobrý nie je. Obrana ale celkovo je veľmi slabá a s tou vysokou obrannou líniou to vidieť 2 násobne. A ruka v ruke so strašnou efektivitou premieňania šancí sa niet čo čudovať posledným výsledkom. Je čas resetovať hlavy a zobudiť sa lebo kľúčová fáza sezóny je tu teraz keď sa neotrasieme z toho tak môžeme túto sezónu rovno zabaliť...
Nechci to po prohře zlehčovat, ale i tak to zlehcim. Posledni absence Pedriho zatím 7 zápasu a 5 výher 2 prohry.. Absence Rashforda 2 zápasy a 2 prohry. Marcus prostě chybí..😊
Girona by se měla a kór letos porážet i bez Pedriho, podle mého dost udělala i ta prohra s Atl a musíme se co nejdříve nahodit zpět do sedla, začíná nejdůležitější období sezóny.
Ja som myslel, ze len rozhodcovia nam nedovolia aby sme vyhrali LL, vid,poskodzovania nasho muzstva takmer v kazgom zapase,tvrdim ze umyxelne poskodzovania, ale aj niektori hraci hraju tak,akoby ani nechceli vyhrat,mistr Kounde, ked to trochu prezeniem, by si nezahral ani u nas v 4tej lige.
tak zrazu kounde je problem? goly dostavame stale, ale skoro vzdy sme ich viac dali. takze problem je premienanie sanci, ako som pisal. rafinha pravacka vedla + tyc. lamin sam na brankara + 11-ka. jednoducho sa to stane. samostatna kapitola su spanielski rozhodcovia. riesi sa to kazde kolo, niekto kope rekordne mnozstvo penalt, niekto dostava goly po fauloch a pri goloch cez var nam narastaju nohy a ciary sa kreslia od oka..my mame tazsiu cestu, mame vlastny styl s vysunutou obranou, mame drvivu vacsinu spanielov v zakladnej zostave..ja som na to hrdy. pre mna je identita dolezitejsia, ako tituly.
To nebyla obrana, ale cedník. To nebyl útok, ale impotence. Vůbec mi hlava nebere, co jsem včera viděl. Neviděl jsem zápas s Atletikem, ale 4 fíky v semifinále poháru a totální průvan ve včerejším zápase už je fakt k zamyšlení.
Baldeho bránění prostoru je nepochopitelné i pro me když koukam v tv. Bych chtěl vidět takticky ukázky defenzivní činnosti ve ctvrtek na tréninku.
Kdyz vidim fdj jak po penaltě do tyče rozhazuje rukama a diví se, ze to nebyl gól misto ,aby hrál balon ke kterému je neblíž. A takto vlastně funguje cela obrana je nepochopitelne
Barca sa dostava do neprijemnej spiraly zlych vykonov a zlych vysledkov.
Chudak Garcia v brane.
Okrem neho je tam momentalne samy podpriemer, vratane Lamina.
Bohuzial momentalne nevidim nikoho, kto by zdvihol zastavu.
Možno aj Flick prispel k prehre nesprávnou zostavou. Čítal som príspevok, s ktorým sa dá len súhlasiť. „Postavenie Daniho Olma do zóny organizácie hry, keď nezískava lopty, nič neprináša. Fermín takisto nezískal prakticky žiadnu loptu počas celého zápasu.“ Podľa názoru novinára Barcelona nemôže hrať so stredom poľa zloženým bez typicky defenzívnych stredopoliarov. Skúste o tomto polemizovať.......diky.
Bleskovky
13 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Raphinha musel ist dole bez debaty. Prisiel po zraneni a musime ho setrit. Tam nebola ina moznost.
Girona by se měla a kór letos porážet i bez Pedriho, podle mého dost udělala i ta prohra s Atl a musíme se co nejdříve nahodit zpět do sedla, začíná nejdůležitější období sezóny.
Kdyz vidim fdj jak po penaltě do tyče rozhazuje rukama a diví se, ze to nebyl gól misto ,aby hrál balon ke kterému je neblíž. A takto vlastně funguje cela obrana je nepochopitelne
Chudak Garcia v brane.
Okrem neho je tam momentalne samy podpriemer, vratane Lamina.
Bohuzial momentalne nevidim nikoho, kto by zdvihol zastavu.