Cucurella, Dimarco, Bensebaini, Udogie. Myslím, že každý z nich by bol platnejší. Nehejtujem Baldeho, ale nevidím u neho žiadny progres. Má iba rýchlosť, ťahá sa dopredu, ale minimum finálnych prihrávok alebo centrov, v obrane potom chýba a keď aj stihne prísť, tak nevyzerá ako obranca.
Tak čo kdyz....? oto ja zbožňujem, keď niekto si mastí ego na rok starých vyhlaseniach. Keď si taký dobrý veštec, zaloz si s.r.o. a podnikaj v tom. Alebo ti máme zatlieskal, že ty si ho odhalil?? Svojho času posadil na lavičku Albu a progres mal raketový, zrazu je nič extra a hra na istotu, lenže lepšieho nemáme a na lepšieho tiež nemáme!
Albu posadiť na lávku už nebol až taký veľký problem. Chlapec od debaklu z Bayernom totálne vyhorel, bol už len tieňom seba sameho.
Balde tak ako rýchlo vystrelil tak rýchlo aj zhasol. Škoda.
Adamito to asi myslel tak, že pred rokom, keď tu veľká časť ľudí baldeho bránila a stale vestila veľkú budúcnosť, druha veľká časť vrátane mňa, sa zastávala názora, že lávka place za ním.
40mil by som bez váhania bral.
Ale koho za tých 40 mega zoženiete??? Navyše Balde nemá vysoký plat, ak príde niekto na prestup, isto si bude chcieť pomastiť konto... Takže dajte jednu dobrú alternatívu!
Neviem, niekoľko rokov spať by som ti dal 10 možnosti, teraz už nemám taký prehľad. Máme skautov a odborníkov od toho. Ale viem na 100%, že za 40m sa dá kúpiť kvalitného hráča, plus Balde je v posledných rokoch tak slabý, že až taký problem by nemal byt nahradiť ho lepším hracom.
Na úrovni Baldeho koupíme teď kohokoli kort za 40mil. nebal bych se ho za ty peníze pustit nebo minimálně by měl mít konkurenci aby začal už konečně podávat stabilní a lepší výkony. Tvrdit ze posadil i Albu je dost odvážné. Asi jako bych řekl vauu Ferran posadil Lewandowski konečně mame náhradu.
Neviem, niekoľko rokov spať by som ti dal 10 možnosti, teraz už nemám taký prehľad. Máme skautov a odborníkov od toho. Ale viem na 100%, že za 40m sa dá kúpiť kvalitného hráča, plus Balde je v posledných rokoch tak slabý, že až taký problem by nemal byt nahradiť ho lepším hracom.
Bleskovky
56 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Balde tak ako rýchlo vystrelil tak rýchlo aj zhasol. Škoda.
Adamito to asi myslel tak, že pred rokom, keď tu veľká časť ľudí baldeho bránila a stale vestila veľkú budúcnosť, druha veľká časť vrátane mňa, sa zastávala názora, že lávka place za ním.
40mil by som bez váhania bral.