Nad týmto som sa zamýšlal už viackrát, hrac ktory vie perfektne pokryt LCB a LB.
U Davida je jediny problem, ma zly pas ... Inac by sa onho bili velkokluby s cenovkou okolo 70M (a nie smiesnych 30 za kolko siel).
Čo s tým má pas ( viem že myslíš národnosť ) ? Klubom je zväčša jedno odkiaľ je hráč pokiaľ má kvalitu, tvojou logikou by ho práve veľkoklub kúpil bez problémov keby má nižšiu cenovku len za národnosť. Sesko ktorý je zo Slovínska išiel za 70m, Mudryk za 70m, Khusanov z Uzbekistanu za 40m. Nebude to skôr kvalitou a tým že ho nadhodnocujeme lebo je zo Slovenska?
Načo by im bol 37r Dúbravka ktorý nevie hrat nohami keď mali možnosť za pár miliónov kúpit mladého Lammensa ktorý uz teraz chytá slušne? United dlhodobo nepodpisuje hráčov nad 30, Casemiro bol výnimka a ten je trosku na inej urovni ako Martin. Keby je problem v pase tak Dúbravka nechyta ani v NCU.
U Davida je jediny problem, ma zly pas ... Inac by sa onho bili velkokluby s cenovkou okolo 70M (a nie smiesnych 30 za kolko siel).