Pokiaľ Flick povie z nejakého dôvodu, že končí, tak áno Lucho by mal byť asi prvá voľba na zváženie, ale pokiaľ tu je ešte Flick, tak nevidím dôvod na zmenu.
Ja predpokladám, že Klopp do Realu nepôjde. Už len preto, lebo má na všetkých maximálne nároky na ich pôsobenie na tréningoch i v zápasoch! V Reale je pár nedotknuteľných hráčov. ktorí sú preferovaní, aj keď nehrajú dobre..........Klopp vie, že táto cesta je pre neho neschodná.
Jergus súhlas, videli sme ako táto skupina hráčov dostala z klubu Alonsa, myslím že Klopp toto za potreby nemá...
Inak súhlas a s pokračovaním Nemeckej stopy ak by Flick chcel skončiť (dúfajme že nie)
Enrique nevedel zopakovať úspech s najlepším útokom a stále ešte aj zálohou aká kedy hrala... Jemu sa sem tam dačo podarí. Máva konflikty s hráčmi a dosť často povie riadnu sprostosť do éteru.
Keď raz Hansi skončí tak Klopp ma každý spôsob.
Enrique môže zatiaľ odlákať ďalších sľubných mladíkov z Barcy ako ten pravý culé...
Lúčo nie a nie. Ako si povedal Chladnahlava, má problém s hráčmi , a to všade, kde príde, spomeňme Totti v AS Rím , Messi u nás, Škriniar v PSG a konflikt mal aj so svojim asistentom v repre. Som presvedčený , že by mal konflikt aj teraz u nás, tipujem s Yamalom. Je zaujímavé , že k Dembelemu je ako zaľúbenec, asi vie, že letel by on, nie Dembele.
Flíck je pro mě nejlepší trenér od doby co tu skončil Guardiola(i když měl taky trochu štěstí na silnou generaci).Me by ani nenapadlo uvažovat o nějaké náhradě.Spíš bych koupil Flickovi hráče které potřebuje.
Inak súhlas a s pokračovaním Nemeckej stopy ak by Flick chcel skončiť (dúfajme že nie)
Keď raz Hansi skončí tak Klopp ma každý spôsob.
Enrique môže zatiaľ odlákať ďalších sľubných mladíkov z Barcy ako ten pravý culé...