Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-02-28 18:59:13
Ja hodnotiť nemôžem, ale aspoň napíšem svoj názor na výkony niektorých hráčov. Yamalovi akoby ten ramadán robil dobre. Hrá lepšie, neutápa sa tak v kľučkách, len tie diskusie s rozhodcom by mal úplne odstrániť. Dnes jednoznačne hráč zápasu. Veľmi sa mi páčil aj Fermín. Bojoval, lietal po trávniku, vybojoval množstvo stratených lôpt, bolo ho cítiť a vidieť a tak to má byť. Naopak už dlhšiu dobu sa mi nepáčia výkony Bladeho. Je v obrane nedôrazný, prihrávky nepresné a ak aj nejaké presné sú, tak vždy dozadu na Cubarsiho alebo brankárovi. Raphinha sa mi akosi nepozdáva. Akoby vypadol z tempa a je na môj vkus dosť nervózny. Aj dnes dostal zbytočnú žltú kartu, pričom ja som mal strach, že rozhodca už vyťahuje redku...no našťastie iba žltú. Neviem čo je s ním ale od zranenia sa nevie dostať do tempa. Nejdú mu strely, prihrávky ani priame kopy...neviem neviem. Ale potrebujeme ho takého aký bol v minulej sezóne a to čím skôr, tak by bolo dobre aby sa dostal do optimálnej pohody.
Ináč od Villarealu som čakal že budú viac hrýzť...na mužstvo na tretej priečke LL toho veľa neukázali...až na niekoľko brejkov bez nebezpečného zakončenia a jedného gólu, v ktorom mal prsty zhodou okolnosti Raphinha, kedy sa nestihol vysunúť pred súpera, aby ten zostal v ofsajde. Ale aj tak som s výsledkom a výkonom absolútne spokojný. Budem dobre spať.