Atletico je nielen kvalitny, ale aj mega skuseny tim, ktory sa nezosype lahko. Mozno keby sme mali 100tisicovy kotol a zdravych vsetkych hracov...Zajtra od nasich chcem vidiet len to, aby sa nevzdali, vsetko ostatne bude bonus ked sa so stastim podari. 1. polcas bude klucovy, Atletico moze len vyckavat na protiutoky, lebo vie, ze musime tlacit. Keby nam tam od zaciatku nieco padlo moze to byt pekny zapas.
Hlavne, aby neboli len reči a to odhodlanie tím ukázal aj na ihrisku, treba začať so správnym prístupom k zápasu. Podstatné bude premienať šance. Nebojim sa toho, že ak budeme mať prevahu, nevytvoríme si ich. Streliť jeden - dva rýchlejšie góly, tak Atleti určite znervóznia. Najväčší strach mám z toho, že poznajú recept ako dotrhať našu obranu a ak budú hrať podobne ofenzívne ako u nich doma, určite inkasujeme.
Môj tip je žiaľ výhra 3:1, ale s malou dušičkou dúfam, že sa priblížime k obratu alebo to zdramtizujeme.
Já mám bohužel trochu jiný pohled. Kdy jindy než teď být smířenejší s nepostupem?. Rozhodně bych na ně vletěl a zkusil předvést "totální Barcu" (natěšenost, motivace, pocit že není co ztratit tam jsou, takže proč ne). Ale pokud po 1. poločase nepovedeme o 2 góly, za mě je cíl nezranit se a jen do důstojně dohrát. Nejhorší scénář je, odejít dokopaný, zraněný a vyčerpaný a stejně nepostoupit.
Sme v situácii, kedy nemáme čo stratiť a ak sa chceme pokúsiť o zázrak, treba do nich búšiť od prvej minúty, tvrdo pressovať a nenechať sa rozhodiť. Simeone bude kryť hlavne Yamalovu stranu, čakať na protiútoky a hlavne často prerušovať hru, zdržovať a provokovať. Trochu sa obávam aj zranenia Pedriho alebo niekoho iného, lebo majú tam dosť bezmozgov...
Keby to je na mne, tak by zostava na zajtra vyzerala takto:
Garcia - Cancelo, Martin, Kounde, Araujo - Pedri, Bernal, Yamal - Raphina, Rashford, Roony. Podľa vývoja potom Yamal napravo a Fermin hore, príp. hrať na 3 obrancov + Olmo hore.
Môj tip je žiaľ výhra 3:1, ale s malou dušičkou dúfam, že sa priblížime k obratu alebo to zdramtizujeme.
Keby to je na mne, tak by zostava na zajtra vyzerala takto:
Garcia - Cancelo, Martin, Kounde, Araujo - Pedri, Bernal, Yamal - Raphina, Rashford, Roony. Podľa vývoja potom Yamal napravo a Fermin hore, príp. hrať na 3 obrancov + Olmo hore.