na takychto clankoch sme sa uz neraz popalili a boli len na smiech:), pre objektivitu by som pridal aj 5 dovod, preco sa obrat konat nebude, to bude lahsie pisanie
chyba mi tam jeden dôležitý faktor aj keď to nepasuje do článku, koľkokrát pri tých vysokých víťazstvách sme neinkasovali ani jeden gól, koľkokrát v tejto sezóne sme udržali čisté konto pri výhre o 3 či 4 góly? Môže sa zdať, že presadiť sa nám nerobí problém, ale dôležité je ako by povedal klasik - NE IN KA SO VAŤ a tam je náš najväčší kameň úrazu tuto sezónu, priveľa lacných gólov.
presne tak...verit a fandit treba, ale zas netreba to brat ako jasnu vec. ono ked sa podari dat do polcasu 3 goly a neinkasovat, tak to bude mega uspech, ale....
asi tak, treba dat dole ruzove okuliare. a hlavne to nejak neprehnat, myslim vtom, aby sa niekto nebodaj nezranil. obetovat tento zapas na ukor ligy by ma sralo aj keby sme postupili....
ja by som radsej setril sily na ligu. ako minut vsetky sily na tento zapas by nemusel byt dobry napad. v sobotu nas caka daleko dolezitejsi zapas v Bilbau...
Treba verit ale dohanat 4golove manko proti takemu timu ako atletico…treba byt aj realista, nasa obrana je derava a v utoku mame tragickeho ferrana, cize nase sance nie su ani to 1%..mozno tak 0.5%
Bleskovky
38 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Nechajme im ho a vrátme im to v LM